Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 20:54

Δύο συσκευές φυγοκέντρησης στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την

Με δύο συσκευές φυγοκέντρησης, που θα εξοπλίσουν και θα καλύψουν τις ανάγκες του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου και του Τμήματος Αιμοδοσίας εφοδιάστηκε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Οι δύο συσκευές, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Λαμπρόπουλος, είναι δωρεά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρόπουλος αναφέρει:
«Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας παρέλαβε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου δωρεά που αφορά δύο φυγόκεντρους Rotofix 32Α, 28 θέσεων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν και εξυπηρετούν τις ανάγκες των τμημάτων της αιμοδοσίας και του μικροβιολογικού εργαστηρίου της μονάδας μας.
Τα μηχανήματα αυτά θα συμβάλουν και θα συμπληρώσουν τις προσπάθειες θωράκισης της μονάδας μας με ιατρικά μηχανήματα για την αντιμετώπιση των αναγκών υγείας των ασθενών και πολιτών της περιοχής ευθύνης της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας.
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαίτερα τον περιφερειάρχη κ. Νίκα Παναγιώτη καθώς και τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας για την άμεση ανταπόκριση και την συνεχή και έμπρακτη προσφορά του στην αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικου εξοπλισμού της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας».