Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 09:06

Εμβολιασμένοι και με τεστ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Εμβολιασμένοι και με τεστ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

 

Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test θα προσέρχονται οι πολίτες στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητή.

Τονίζεται ακόμη ότι κάθε Τρίτη και Πέμπτη διενεργούνται δωρεάν ράπιντ τεστ από τον ΕΟΔΥ στην Κυπαρισσία στο πρώην μικροβιολογικό εργαστήριο Μπουτσικάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοικητή Δημήτρη Λαμπρόπουλου αναφέρει: «Σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας, στα ραντεβού των τακτικών εξωτερικών ιατρείων οι πολίτες θα προσέρχονται με το πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19. Οι μη εμβολιασμένοι θα πρέπει να φέρουν αρνητικό rapid test. Σας γνωρίζουμε ότι ο ΕΟΔΥ πραγματοποιεί rapid tests δωρεάν κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρες από 09:00 έως 14:00, στο πρώην μικροβιολογικό εργαστήριο του κ. Μπουτσικάκη επί της οδού Λαμπροπούλου 28. Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας τηρεί όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό του Covid-19 και την ασφάλεια τόσο των πολιτών όσο και των εργαζομένων της νοσηλευτικής  μονάδας».

Κ.Μπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER