Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 20:27

Παραλαβή προς χρήση του ισογείου Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από την
Παραλαβή προς χρήση του ισογείου Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων

 

Η διοικητική παραλαβή προς χρήση του ισογείου του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη, στο πλαίσιο υλοποίησης του ενταγμένου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2014-2020” έργου αναδιαρρύθμισης - αναβάθμισης του Κ.Υ. προϋπολογισμού 380.000 ευρώ.

Η παραλαβή έγινε παρουσία μηχανικού της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Μεσσηνίας και του διευθυντή του Κ.Υ. Αλέξανδρυ Τζωρτζίνη. Οι υπηρεσίες του Κ.Υ. θα εγκατασταθούν στο ισόγειο από τον 1ο όροφο που είχαν μεταφερθεί, ενώ το έργο θα συνεχίσει να παρεμβαίνει σύμφωνα με τη μελέτη του και στον 1ο όροφο. Και αυτό διότι το έργο υλοποιείται εν λειτουργία και μέχρι σήμερα έχει ποσοστό υλοποίησης φυσικού αντικειμένου περίπου 75%.

Παράλληλα, είναι έτοιμη η μελέτη και υποβάλλεται προς έγκριση για τη δημιουργία χώρου στο ισόγειο με ανεξάρτητη είσοδο, ο οποίος θα λειτουργεί ως αίθουσα Covid, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Κέντρου Υγείας που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας. Αυτό κρίθηκε αναγκαίο να μελετηθεί, διότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος μπροστά από το ακίνητο για την τοποθέτηση isobox.


NEWSLETTER