Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 22:15

Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας: Iκανοποίηση για το Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο

Γράφτηκε από την
Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας: Iκανοποίηση για το Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο

 

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας για την πετυχημένη διοργάνωση του 45ου Πανελλήνιου Παιδοδοντικού Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε 17 με 19 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

“Ο τελικός απολογισμός του συνεδρίου υπήρξε εξαιρετικά θετικός, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους συνέδρους, ομιλητές και εκθέτες, η συμμετοχή των οποίων ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις”, αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου σε ευχαριστήρια επιστολή προς τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και σημειώνει: “Εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή ομιλητών και συνέδρων από όλα τα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό (Αγγλία, Τουρκία, Ισραήλ). Επιπροσθέτως, η πόλη μας διαφημίστηκε σε ένα σημαντικό αριθμό επισκεπτών, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση του τουρισμού στην πόλη μας”.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά το δήμο και προσωπικά τον δήμαρχο για την υποστήριξη του συνεδρίου, για την παρουσία και το λόγο του στην τελετή έναρξης, αναφέροντας πως “το αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση προκάλεσε αίσθηση και ενθουσίασε τους παρευρισκομένους”.

Ακόμα, η διοίκηση παρατηρεί ότι ο σύλλογος “στοχεύει πάντα στη διοργάνωση υψηλού επιπέδου επιστημονικών εκδηλώσεων που προσελκύουν το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή επιστημόνων όχι μόνο από το νομό μας, αλλά και από την Ελλάδα, προβάλλοντας ταυτόχρονα την περιοχή μας και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνεργασία και στο μέλλον”.


NEWSLETTER