Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 14:40

Νέο Derma City Med του Ομίλου Affidea στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Νέο Derma City Med του Ομίλου Affidea στην Καλαμάτα

 

Με την δημιουργία ενός σύγχρονου Δερματολογικού Κέντρου City Med στην Καλαμάτα (Νέδοντος 78) επεκτείνεται ο όμιλος Affidea, ενδυναμώνοντας την θέση του στην αγορά της Υγείας και της Δερματολογίας.

Με την κίνηση αυτή ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea διευρύνει το βασικό μοντέλο λειτουργίας του εκτός των διαγνωστικών απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων και σε άλλες υπηρεσίες πρόληψης και προαγωγής της υγείας, ενώ παράλληλα ενισχύει την παρουσία του στην ελληνική επικράτεια και στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα τα οποία δραστηριοποιούνται ήδη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σπάρτη με ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής, Ιατρικής Αισθητικής και Laser. Το εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό αποτελείται από Δερματολόγους-Αφροδισιολόγους, Πλαστικούς Χειρουργούς, Κλινικούς Βιοπαθολόγους, Βιολόγους και Αισθητικούς από τον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες επενδύσεις σε Καλαμάτα και Σπάρτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, δήλωσε σχετικά: «Υλοποιούμε τις επενδύσεις αυτές με αίσθημα ευθύνης ως προς την διαχρονική προσφορά του ομίλου Affidea στην τοπική κοινωνία και στον ευαίσθητο κλάδο της Υγείας, με την υπόσχεση όχι μόνο να διατηρήσουμε αλλά και να ενδυναμώσουμε το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.  Σε οικονομικά δυσοίωνους καιρούς, η Affidea επενδύει στη χώρα μας με νέες μονάδες, εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, νέες προσλήψεις και την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών. Παρά τις προκλήσεις παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας: να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτύπωμά μας και με όχημα την καινοτομία δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας».

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε για Καλαμάτα στο τηλέφωνο 27210 22326 και email: kalamata@athenscitymed.gr, ενώ για Σπάρτη στο τηλέφωνο 27313 06742 και email: sparti@athenscitymed.gr.

 

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 15 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 312 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δελτίο Τύπου, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

Σταυρούλα Σηφάκη Τηλ.: 210 6148780 | 6931833493 | stavroula.sifaki@affidea.com


NEWSLETTER