Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 12:31

Αυτές είναι οι καλοκαιρινές θεραπείες που δεν πρέπει να χάσετε!

Γράφτηκε από την
Αυτές είναι οι καλοκαιρινές θεραπείες που δεν πρέπει να χάσετε!

 

Πρόληψη και για την υγεία της επιδερμίδας στα City Med του Ομίλου Affidea.

Η πρόληψη δεν είναι μόνο θέμα υγείας αλλά και θέμα ευεξίας. H πρόληψη ισχύει και στις δερματολογικές θεραπείες. Προλαμβάνουμε για να έχουμε πιο νεανικό, πιο λαμπερό, πιο υγιές δέρμα και να νιώθουμε καλύτερα. Και στα City Med, τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό, they make it happen.

Ο μεγαλύτερος σε έκταση ιστός του σώματός μας και ο απόλυτος φραγμός για ό,τι τοξικό κυκλοφορεί γύρω μας χρειάζεται βοήθεια για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διατηρήσει την υγεία, την αντοχή, την συνεκτικότητα και την ενυδάτωσή του.

Ο Όμιλος Affidea, μυημένος εδώ και χρόνια στην πρόληψη στα θέματα υγείας, επεκτείνει την φιλοσοφία της πρόληψης και στα δερματολογικά ζητήματα, τα οποία μπορεί να είναι και πολύ σοβαρά ζητήματα υγείας, όπως προβλήματα ακμής, εγκαύματα, ουλές και πληγές.

Στα Δερματολογικά Κέντρα City Med λοιπόν του Ομίλου Affidea, που άνοιξαν πρόσφατα στην Καλαμάτα και στη Σπάρτη, οι δερματολογικές θεραπείες με εξαιρετική τεχνολογία, προηγμένα μηχανήματα, υπερήχους τελευταίας τεχνολογίας, αλλάζουν την φιλοσοφία της ομορφιάς, για να καλύψουν τις ανάγκες των πολιτών οι οποίοι δε θέλουν απλώς να νιώθουν καλά αλλά να το δείχνουν κιόλας!

Παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα δερματολογικών υπηρεσιών, τα City Med βρίσκονται με σεβασμό δίπλα σε όσους τα επισκέπτονται. Μετά από συνεδρία με τους ιατρούς γίνεται η σωστή διάγνωση των αναγκών του προσώπου και του σώματος, ώστε να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών για τον ενδιαφερόμενο, πάντα με γνώμονα το άριστο αλλά και φυσικό αποτέλεσμα.

Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι σύγχρονες θεραπείες που προσφέρονται καλύπτουν την ανάγκη, ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται νεανική, λαμπερή και ενυδατωμένη.

Η πρόταση των City Med για τους μαύρους κύκλους

Για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και των σημαδιών γήρανσης, το Nanosoft είναι μία καινοτόμος πιστοποιημένη συσκευή μικροέγχυσης, ειδικά σχεδιασμένη για την ανώδυνη και σταθερή έγχυση της μεσοθεραπείας NCTF σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, όπως στα βλέφαρα, περιοφθαλμικά, στο «πόδι της χήνας» τον λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. Η ενεργή φόρμουλα με υαλουρονικό οξύ και 59 αναζωογονητικά στοιχεία, βιταμίνες, αμινοξέα, συνένζυμα κ.ά. στοχεύει στην διέγερση των ινοβλαστών, την παραγωγή κολλαγόνου και την μείωση της δράσης των ελεύθερων ριζών, για βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, λείανση των λεπτών ρυτίδων και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Η τεχνική είναι ανώδυνη και ασφαλής, χωρίς να προκαλεί μελανιές, λόγω της χρήσης της ειδικής συσκευής μικροέγχυσης.

Η πρόταση των City Med για το θαμπό και κουρασμένο δέρμα

Καθώς μεγαλώνουμε, εμφανίζονται λεπτές ρυτίδες, επιφανειακές γραμμές,  κηλίδες και σμηγματόρροια, με τα χημικά peeling να αποτελούν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης αυτών των αλλαγών. Η καλύτερη λύση είναι να προσφέρουμε την μέθοδο που επιταχύνει τον κυτταρικό κύκλο και θα αντιμετωπίσει τις φθορές, χωρίς να είναι βλαπτική, ώστε να προκαλέσει σοβαρή φλεγμονή του δέρματος. Πρόκειται για το Light Peel, που βασίζεται στη γλυκονολακτόνη, ένα ασφαλές ήπιο συστατικό για την απολέπιση του δέρματος, που αναζωογονεί και συνδυάζει αποτελεσματικότητα, υψηλή ανοχή και ασφάλεια, καθιστώντας το ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και δέρματα με ακμή αλλά και για συνδυασμό με ενέσιμες εφαρμογές ή κάθε ιατρική διαδικασία. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ενυδατώνει και αντιμετωπίζει την ξηρή επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη λάμψη, μόλις σε 15 λεπτά. Τα αποτελέσματα  είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Συνήθως απαιτούνται 3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15 ημερών. Το Light Peel μπορεί να προηγείται οποιασδήποτε άλλης θεραπείας ή εφαρμογής, όπως η θεραπεία Nanosoft. 

Εσείς ακόμα δεν έχετε κάνει αυτές τις θεραπείες; 

Info: Για όλο τον Ιούλιο τα City Med παρέχουν προσφορά γνωριμίας -30% για τις συγκεκριμένες θεραπείες. Φέτος το καλοκαίρι κάντε το πιο πολύτιμο δώρο στον εαυτό σας, την πρόληψη!

Για ραντεβού καλέστε στο +30 27210 22326 ή online πατώντας εδώ.

Επισκεφθείτε την σελίδα των City Med για περισσότερες πληροφορίες και ακολουθήστε τα City Med σε Instagram και Facebook για να παραμένετε πάντα ενημερωμένοι και ανανεωμένοι.

 

 

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 15 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 312 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedInFacebook και Instagram

 

 

 

 


NEWSLETTER