Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 12:32

Falireas Medical και στον Μελιγαλά

Νέο διαγνωστικό κέντρο στον Μελιγαλά εγκαινίασαν το Σάββατο τα Εργαστήρια Falireas Medica, ενισχύοντας την παρουσία τους με το 4ο υποκατάστημα στον νομό Μεσσηνίας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια και ανάμεσά τους ο βουλευτής Περικλής Μαντάς, η δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, καθώς και άλλοι αιρετοί της περιοχής.

Το νέο διαγνωστικό εργαστήριο έχει στελεχωθεί με άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και έχει εξοπλιστεί με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, κατασκευής του 2021, σύμφωνα με τη δέσμευση του ιατρού και πρόεδρου της εταιρείας Falireas Medical, Παναγιώτη Φαληρέα.

Στόχος είναι να παρέχονται ολοκληρωμένες, ποιοτικές διαγνωστικές υπηρεσίες σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και σεβασμού προς τους πολίτες του Μελιγαλά και των γύρω περιοχών. Στο νέο Κέντρο διενεργούνται αιματολογικές και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις, από απλό έλεγχο ρουτίνας έως και εξειδικευμένες αναλύσεις, ενώ προσφέρονται ειδικά εκπτωτικά πακέτα εξετάσεων.

Το Διαγνωστικό Κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, καθώς επίσης υπάρχει η δυνατότητα αιμοληψίας κατ’ οίκον κατόπιν επικοινωνίας. Εξυπηρετεί ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και άλλα ασφαλιστικά ταμεία και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ιατρικά κέντρα της Αθήνας και του εξωτερικού.