Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 22:01

Μόνιμος χειρουργός στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Μόνιμος χειρουργός στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Με έναν ακόμη μόνιμο γιατρό Χειρουργικής στελεχώνεται το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, καθώς τις προηγούμενες μέρες ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα ο Διονύσιος Παναγόπουλος, ως μόνιμος ιατρός ΕΣΥ ειδικότητας Χειρουργικής με βαθμό επιμελητή Β’.

Σε σχετική ανακοίνωση από τον αναπληρωτή διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας - Ν.Μ. Κυπαρισσίας Δημήτριο Λαμπρόπουλο τονίζεται: «Με χαρά σας γνωστοποιούμε ότι στις 25/1 ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας ο κ. Διονύσιος Παναγόπουλος, ως μόνιμος ιατρός ΕΣΥ ειδικότητας Χειρουργικής με βαθμό επιμελητή Β’ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του ΓΝ Μεσσηνίας - ΝΜ Κυπαρισσίας. Η παρουσία ενός ακόμα χειρουργού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας θα βοηθήσει τα μέγιστα στην εφημεριακή κάλυψη του νοσοκομείου, στην ποσοτική αλλά και ποιοτική αναβάθμιση των χειρουργείων, ενώ θα αναβαθμίσει πλήρως τις δυνατότητες ανταπόκρισης των επειγόντων περιστατικών.
Καλωσορίζουμε τον κ. Διονύσιο Παναγόπουλο, τον ευχαριστούμε για την επιλογή του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER