Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 17:35

Νέος αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Με έναν ακόμη αναισθησιολόγο ενισχύθηκε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, με τον οποίο αναβαθμίζεται σημαντικά ο χειρουργικός τομέας. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Νιάρχο μόνιμο ιατρό ΕΣΥ ειδικότητας Αναισθησιολογίας με βαθμό διευθυντή.

Σε σχετική ενημέρωση του αναπληρωτή διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας - Ν.Μ. Κυπαρισσίας Δημήτρη Λαμπρόπουλου τονίζεται: «Στα πλαίσια της συνεχούς ενίσχυσης της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με ιατρικό προσωπικό, πραγματοποιήθηκε άλλη μία ορκωμοσία ιατρού ΕΣΥ από τον διοικητή κ. Δημήτριο Λαμπρόπουλο και συγκεκριμένα του κ. Παναγιώτη Νιάρχου ως μόνιμου ιατρού ΕΣΥ ειδικότητας Αναισθησιολογίας με βαθμό διευθυντή.

Η διαδικασία στελέχωσης του Νοσοκομείου συνεχίζεται σύμφωνα με το στρατηγικό μας πλάνο! Κατά τη διάρκεια της τελευταίας 2ετίας, δουλεύοντας σκληρά, με συνέπεια και μεθοδικότητα, προσλάβαμε στη Ν.Μ. Κυπαρισσίας οκτώ μόνιμους ιατρούς, αναβαθμίζοντας στην πράξη τις προσφερόμενες υγειονομικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Η παρουσία ενός ακόμα αναισθησιολόγου στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ποσοτική αλλά και ποιοτική αναβάθμιση των χειρουργείων, ενώ θα αναβαθμίσει πλήρως τις δυνατότητες ανταπόκρισης των επειγόντων περιστατικών.

Καλωσορίζουμε τον κ. Παναγιώτη Νιάρχο, τον ευχαριστούμε για την επιλογή του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του».

Κ.Μπ.