Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 09:04

Μεσσηνία: 25 σύλλογοι ζητούν ίδρυση σταθμού ΕΚΑΒ στην Κορώνη

Γράφτηκε από την

 

Το αίτημα για ίδρυση σταθμού ΕΚΑΒ στην Κορώνη υπογράφουν 25 Σύλλογοι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Επαγγελματιών Κορώνης «Ο σύλλογος ξεκίνησε τον αγώνα του για την ίδρυση Σταθμού τού ΕΚΑΒ στην πόλη μας στις 29 και 30 Μαΐου στο διευρυμένο ΔΣ της Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος με κίνητρο την ενσυναίσθηση και γνώμονα το αναφαίρετο δικαίωμα τού πολίτη για  πρόσβαση στην υγεία.

Λειτουργώντας μόνο με το θεσμικό του ρόλο σαν συλλογικότητα εργάζεται με σεβασμό και σοβαρότητα και θα συνεχίσει έως ότου έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην επίκαιρη ερώτηση που κατατέθηκε τίς προάλλες στην βουλή επισυνάπτεται η πρόταση μας για ίδρυση Σταθμού τού ΕΚΑΒ και η χρησιμοποίηση του κτηρίου Πανόραμα για την στέγαση αυτού.

Επίσης έχουμε την στήριξη των παρακάτω συλλόγων από όλη την Πελοπόννησο  και τοπικών συλλόγων τής περιοχής τούς οποίους  ευχαριστούμε θερμά. Ειδικότερα την πρόταση μας για Ίδρυση Σταθμού τού ΕΚΑΒ στην περιοχή της Κορώνης συνυπογράφουν και στηρίζουν οι εξής συλλογικότητες:

Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης.  Ομοσπονδία Επαγγελματικών -Βιοτεχνικών και  Εμπορικών  Σωματείων Ν. Μεσσηνίας. Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών. Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Βραχατίου. Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλληνίας και Ιθάκης. Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου. Εμπορικός Σύλλογος  Κυπαρισσίας.

Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης . Σύλλογος Ελληνομνήμωνες Καλαμάτας. Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας. Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης. Εμπορικός Σύλλογος Πύλου. Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας.

Σύνδεσμος Κορωναίων Αθηνών. Πολιτιστικός Σύλλογος Κορώνης. Πολιτιστικός Σύλλογος Ασίνης. Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλιτσίου. Πολιτιστικός Σύλλογος Χαρακοπιού. Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσοκελλαριάς.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Χρυσοκελλαριάς. Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Κορώνης. Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Κορώνης. Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης. Αθλητική Ένωση Ακρίτας Κορώνης. Αθλητική Ένωση  Κορώνη 90.»