Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 19:31

Μια νέα μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης προστίθεται στο δίκτυο του Ομίλου Νεφρολογικών Κέντρων mesogeios στην πόλη της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Μια νέα μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης προστίθεται στο δίκτυο του Ομίλου Νεφρολογικών Κέντρων mesogeios στην πόλη της Καλαμάτας

 

Έχοντας  ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών, τα τελευταία 14 χρόνια με τη λειτουργία του κέντρου mesogeios στη Μεσσήνη, ο όμιλος mesogeios ολοκληρώνει το έργο του στην περιοχή.

Με το νέο νεφρολογικό κέντρο της Καλαμάτας να βρίσκεται σε κομβικό σημείο, τα Νεφρολογικά Κέντρα mesogeios εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες των ασθενών ολόκληρου του νομού, αλλά και των αιμοκαθαιρόμενων  που επιλέγουν την περιοχή για τις διακοπές τους.

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων mesogeios από το 2000 έως και σήμερα παραμένει αφοσιωμένος στο όραμά του και συνεχίζει το έργο του:

τη δημιουργία πρότυπων μονάδων νοσηλείας με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή.

Τα mesogeios διακρίνονται όχι μόνο για το  επιστημονικά καταρτισμένο  και εξειδικευμένο προσωπικό τους, αλλά και για την παροχή υπηρεσιών αιμοκάθαρσης υψηλών προδιαγραφών.

Ενδεικτικά μερικές από τις υπηρεσίες του Ομίλου:

  • Καθημερινή παρακολούθηση από έμπειρο και καταξιωμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό
  • Συστηματική παρακολούθηση από καρδιολόγο
  • Εκτενές δίκτυο συνεργαζόμενων αγγειοχειρουργών για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων των αγγειακών προσπελάσεων
  • Συνεργασία με την Κλινική Αθηνών «Λευκός Σταυρός» για την πολύπλευρη υποστήριξη των ασθενών
  • Τακτικοί μηνιαίοι εργαστηριακοί έλεγχοι όλων των απαραίτητων εργαστηριακών παραμέτρων
  • Δωρεάν αιμοκαθάρσεις για τους ασθενείς όλων των ασφαλιστικών ταμείων
  • Ενημέρωση και καθοδήγηση σε σχέση με τα δικαιώματα - επιδόματα νεφροπαθών

 

Διαθέτοντας την μεγαλύτερη εμπειρία στον τομέα της αιμοκάθαρσης, τα mesogeios παρέχουν ασφάλεια και ποιότητα στον αιμοκαθαιρόμενο ασθενή, έχοντας στη διάθεσή τους ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής.

Η νέα μονάδα mesogeios στεγάζεται σε κτηριακή εγκατάσταση με βιοκληματικά δομημένο περιβάλλον και άνετο ιδιωτικό πάρκινγκ. Η υπερσύγχρονη αίθουσα αιμοκάθαρσης, ο τεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας σε όλα τα απαραίτητα συστήματα και το εξαιρετικής αισθητικής περιβάλλον των χώρων αναμονής εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεση των ασθενών και των συνοδών τους.

Όπως σε όλες τις μονάδες mesogeios, η αίθουσα αιμοκάθαρσης είναι εξοπλισμένη με τα καλύτερα και αρτιότερα τεχνολογικά μηχανήματα Fresenius Medical Care 5008S. Εκτός από τις ασύγκριτα καλύτερες δυνατότητες αιμοκάθαρσης, τα Fresenius MC 5008 είναι και φιλικότερα προς το περιβάλλον.

Με απόλυτη συνεργασία μεταξύ των μονάδων του, ο όμιλος mesogeios έχει μεριμνήσει και λειτουργεί σε όλο το δίκτυο του ανά την Ελλάδα, το σύστημα online ιατρικού φακέλου, έτσι ώστε ο ασθενής να είναι υπό την αιγίδα της ασφάλειας του Ομίλου Mesogeios, σε όποια μονάδα ανά την Ελλάδα επιλέξει να επισκεφθεί. Έτσι μπορεί να οργανώσει με ασφάλεια τις διακοπές του ή τα επαγγελματικά του ταξίδια, καθώς το δίκτυο των mesogeios είναι το εκτενέστερο στον τομέα της αιμοκάθαρσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας mesogeios Καλαμάτας.

Τηλέφωνο: +30 27220 22122

email: infokalamata@mesogeios.gr

Διεύθυνση: Χρυσανθέμων 29 Καλαμάτα 24 131  Βρείτε μας στον χάρτη

Website: https://www.mesogeios.gr/ 


NEWSLETTER