Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 08:27

Συνεργασία City Hospital με τον όμιλο του Metropolitan

Γράφτηκε από την

Τη δυνατότητα πρόσβασης σε αναβαθμισμένες μεθόδους ιατρικής και πρωτοποριακές διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές στην αντιμετώπιση του καρκίνου φέρνει η συμφωνία ένταξης του City Hospital στον όμιλο Hellenic Healthcare Group και αλλάζει τον υγειονομικό χάρτη της Πελοποννήσου.

Σε ενημερωτική εκδήλωση χθες στο ξενοδοχείο Grand Hotel στην Παραλία της Καλαμάτας, το Metropolitan Hospital (μέλος της HHG που ελέγχεται από τον διεθνή διαχειριστή κεφαλαίων CVC Capital Partners) και το City Hospital ανακοίνωσαν ότι υπεγράφη η συμφωνία ένταξης της κλινικής City Hospital στον όμιλο Hellenic Healthcare Group, με τη λειτουργία της κλινικής να συνεχίζεται από τους ανθρώπους που την καθιέρωσαν στη σημερινή της θέση στην αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα βρει το City Hospital μέλος ενός δικτύου φορέων παροχής υγειονομικής μέριμνας που περιλαμβάνει ήδη το Υγεία, το  Metropolitan, το Μητέρα, το Metropolitan General και το Λητώ.

Ο Παναγιώτης Λούσκος, Director of Dental Clinic Metropolitan Hospital και εκπρόσωπος Τύπου του ομίλου HHG, ανέδειξε τις νέες προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής στον τουρισμό υγείας, μέσω συνεργειών και συνεργασιών με τις μεγάλες τουριστικές μονάδες στο νομό. Την ικανοποίησή του για τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με τον όμιλο HHG και την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών του City Hospital μέσω εξελιγμένων ιατροτεχνολογικών μηχανισμών, εξέφρασε ο Βασίλης Τζωρτζάκης, επιστημονικός υπεύθυνος της κλινικής City Hospital.

Το πάνελ παρουσίασης του επενδυτικού σχεδίου συμπλήρωναν οι Γιώργος Τασσιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της κλινικής City Hospital και Zaki Antar, Director of International Patients Programs HHG.

 

ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΩΝ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Οι βασικοί στόχοι του επενδυτικού σχεδίου ύψους 5 εκατ. ευρώ, όπως το ανέπτυξε ο Παναγιώτης Λούσκος, είναι τρεις: “Οι κτιριακές βελτιώσεις και ανακαινίσεις, ο εκσυγχρονισμός δηλαδή των υποδομών, η είσοδος νέων υψηλών τεχνολογιών (σ.σ. σύστημα ρομποτικής χειρουργικής και αντικαρκινική αγωγή με χρήση τεχνητής νοημοσύνης) και η αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού”. Ειδικότερα, ο κ. Λούσκος εξήγησε ότι “υπάρχει ένα καταρχήν επενδυτικό σχέδιο 5 εκατ. ευρώ, το οποίο θα επενδυθεί στο άμεσο χρονικό διάστημα για να μπορέσει να αλλάξει το City Hospital και τον χαρακτήρα του και την ποιότητα παροχής των υπηρεσιών του. Το City Hospital αλλάζει, αναπτύσσεται σε 3 κτήρια και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα καλύψει με συμβάσεις όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες. Το περιεχόμενό του, θα είναι περιεχόμενο γενικής κλινικής, που θα περιέχει γενική Χειρουργική, Παθολογικό, Οφθαλμολογικό, ΩΡΛ, Ορθοπαιδικό και Μαιευτικό τομέα, πλήρες απεικονιστικό και ακτινολογικό εργαστήριο, Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και 24ωρη εφημερία, καθώς και Ογκολογικό Τμήμα με πρόσβαση στις σύγχρονες θεραπείες και ερευνητικά πρωτόκολλα, τα οποία διεξάγονται σε όλο τον κόσμο”.

Ν.Κ.