Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 08:09

Ηλεκτρονικά ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία

Γράφτηκε από την

 

Τη διαδικασία των ηλεκτρονικών ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία ενεργοποιεί, επιτέλους, το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Οπως ανακοινώθηκε από τη διοίκησή του, το νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, “έχοντας πάντα ως γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ποιοτική αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας, σας γνωρίζει ότι τα ραντεβού των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο και Οκτώβριο θα ανοίξουν την Δευτέρα 26/06/2023 (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 8 π.μ.-1 μ.μ.). Για τη διευκόλυνση των πολιτών και προκειμένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις προς το νοσοκομείο, ενεργοποιείται η διαδικασία των ηλεκτρονικών ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου Καλαμάτας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: www.gov.gr >> Υγεία και Πρόνοια >> Φάκελος Υγείας >> Ηλεκτρονικά Ιατρικά Ραντεβού-eΡαντεβού.

Για την πρόσβαση στην πλατφόρμα θα χρειαστείτε: τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet, τον ΑΜΚΑ σας ή τον ΑΜΚΑ του ασφαλιστικά εξαρτώμενου μέλους.

Μέσω της πλατφόρμας μπορείτε επίσης να ακυρώσετε ραντεβού που έχετε ήδη κλείσει και να διαχειριστείτε το πως θέλετε να ενημερώνεστε για τα ραντεβού σας.

Το επόμενο διάστημα και μέχρι την έναρξη λειτουργίας των ηλεκτρονικών ραντεβού (26/6/2023), θα υπάρξει και νέα ενημέρωση για τη χρήση της εφαρμογής.

Οι τηλεφωνικές γραμμές 27210 46691, 692, 693 εξακολουθούν να ισχύουν για όσους πολίτες επιθυμούν να κλείσουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά”.