Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 14:46

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Νοτίου Πελοποννήσου στηρίζει τον ΚοιΣΠΕ Μεσσηνίας (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Νοτίου Πελοποννήσου (ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ) στηρίζει και προβάλλει τον ΚοιΣΠΕ Μεσσηνίας και τη δράση του.

Χθες το απόγευμα, σε περίπτερο στην κεντρική πλατεία ο ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ έστειλε το μήνυμα της στήριξης, της ενίσχυσης των συνεταιριστικών αρχών και της αλληλεγγύης, στο πλαίσιο του διήμερου συνεδρίου που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Για το μήνυμα αυτό, τη δημιουργία και τη δράση του τοπικού ΚοιΣΠΕ έκαναν δηλώσεις οι πρόεδροι της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Βασίλης Μπιρλιράκης, του ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ Νίκος Μάραντος, των ΚοιΣΠΕ (Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης) Σωτήρης Κουπίδης και του ΚοιΣΠΕ Μεσσηνίας Κώστας Σαραβελάκης.

Οπως αναφέρθηκε, ψυχικά ασθενείς, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, δημόσιοι φορείς όπως το Νοσοκομείο Καλαμάτας και οι φορείς ΝΠΙΔ “Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων με Αυτισμό Μεσσηνίας” και το “Θάλπος - Ψυχική Υγεία” ενώθηκαν για να δημιουργήσουν τον ΚοιΣΠΕ Μεσσηνίας με κοινό σκοπό την εργασιακή επανένταξη και κοινωνική αποκατάσταση των ψυχικά πασχόντων της τοπικής κοινωνίας.