Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 13:12

Απόλλωνας και Affidea, «συμπαίκτες» ξανά!

Απόλλωνας και Affidea, «συμπαίκτες» ξανά!

 

Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος Affidea Ελλάδος: «H Affidea είναι ένας σύμμαχος υγείας που αφήνει καθημερινά το αποτύπωμα του στην κοινωνία και τον αθλητισμό»

 

Η Affidea βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας. Το αποτύπωμα της κοινωνικής ευαισθησίας του Ομίλου εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από την στήριξη αθλητικών ομάδων και σωματείων. Με αφορμή την συνεργασία με την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Απόλλωνα Καλαμάτας για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea κ. Θεόδωρος Καρούτζος, αναλύει θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων ευθυγραμμισμένων με τις αξίες και την κουλτούρα της εταιρείας.

 

Κύριε Καρούτζο, ποιος είναι ο ρόλος του αθλητισμού στην στρατηγική του Ομίλου Affidea;

Η Affidea έχει δείξει έμπρακτα καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στην Ελλάδα ότι στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες μέσα στις οποίες δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται. Αποστολή μας δεν είναι μόνο να πρωτοπορούμε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες, αλλά να έχουμε ενεργή συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα, ως μέρος της κοινωνίας. Η δράση μας αναδεικνύεται μέσα από το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης όπου υπηρετούμε με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό μας όραμα. Υποστηρίζουμε τοπικές ακαδημίες αθλητισμού, όπως η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας, και φυσικά την νεολαία με την παροχή διαγνωστικών εξετάσεων.

 

Κύριε Καρούτζο, πώς προέκυψε η συνεργασία του Oμίλου Affidea με τον Απόλλωνα Καλαμάτας;

Η Affidea από ιδρύσεώς της αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και στέκεται σταθερά δίπλα στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες. Ο αθλητισμός είναι υγεία και όλοι πρέπει να τον υποστηρίζουμε ενεργά. Στην Affidea θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να αναλαμβάνουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που εστιάζονται στην υποστήριξη φορέων που προάγουν τον αθλητισμό και την ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους. Εφόσον λειτουργούμε ανθρωποκεντρικά, η συμμετοχή μας στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του βόλεϊ είναι πολύ σημαντική, ιδιαίτερα όταν μας προσφέρει επιτυχίες και αναγνώριση για τον τόπο και την χώρα μας. Εξάλλου η ενασχόληση υγιών επιχειρήσεων με τον αθλητισμό προάγει το ίδιο το άθλημα. 

 

Η απόκτηση της Άλκηστης Καραφουλίδου αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφή για την Καλαματιανή ομάδα. Η κίνηση αυτή από την Affidea, δείχνει ότι φέτος η στήριξη στην ομάδα θα είναι μεγαλύτερη;

Η Άλκηστης Καραφουλίδου είναι μια παίκτρια που μπορεί να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν στη Pre League. Πρόκειται για την μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει πραγματοποιήσει εδώ και χρόνια ο Απόλλωνας, γεγονός που φανερώνει τις προθέσεις που υπάρχουν για την νέα περίοδο. Άλλωστε στόχος είναι η άνοδος στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ της χώρας μας και προς αυτή την κατεύθυνση ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή. Δεσμευόμαστε απέναντι στην ομάδα ότι είμαστε δίπλα της. H Affidea δεν είναι άλλος ένας πάροχος υγείας, αλλά ένας σύμμαχος υγείας που αφήνει καθημερινά το κοινωνικό του αποτύπωμα.


Ποιοι είναι οι βασικοί τομείς υπηρεσιών που επενδύει ο Όμιλος Affidea;

Στην Affidea επενδύουμε σε εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση. Στις μονάδες μας οι εξεταζόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις, κάνοντας χρήση του ασφαλιστικού τους ταμείου ή της ιδιωτικής ασφάλειας. Έχουμε ήδη επεκταθεί και στις δερματολογικές υπηρεσίες με τα City Med, προσθέτοντας στο δίκτυό μας τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον τομέα της Δερματολογίας. Διευρύνουμε το πεδίο δράσης μας, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνουμε ακόμη περισσότερο το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και τον σεβασμό στους εξεταζόμενους που μας εμπιστεύονται την υγεία τους.

 

Ποιο είναι το επόμενο βήμα της Affidea, βλέποντας έναν κόσμο να αλλάζει;

Η Affidea βρίσκεται σε μια διαρκώς ανοδική πορεία και αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο πάροχο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας σε τοπικό, πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, προσφέροντας αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας. Θέλουμε η Affidea να είναι σημείο αναφοράς για τον κλάδο και η πρώτη επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστη ιατρική εξέταση, διάγνωση και αποτέλεσμα.