Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 21:01

Προς κατάρρευση το Νοσοκομείο Σπάρτης καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Προς κατάρρευση το Νοσοκομείο Σπάρτης καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

"Για τη διαφαινόμενη κατάρρευση του Νοσοκομείου Σπάρτης" ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι σε αυτό γιατροί, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, αυτοδιοικητικούς και άλλους φορείς της Λακωνίας από τους οποίους "ζητήθηκε συστράτευση στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων".

 

Αυτό σημειώνεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν η Ενωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Λακωνίας, ο Σύλλογος Νοσηλευτών ΕΣΥ Ν. Λακωνίας και το Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Σπάρτης, εκπρόσωποι των οποίων -προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση- «συνεχίζουν τις επαφές τους με θεσμικούς και οικονομικούς παράγοντες του Νομού Λακωνίας προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα μεγάλα λειτουργικά προβλήματα που παρουσιάζουν όλες οι Μονάδες Υγείας του νομού και ιδιαίτερα η μεγαλύτερη νοσηλευτική μονάδα, το Νοσοκομείο Σπάρτης».

 

Οπως γνωστοποιείται με την ανακοίνωση, για την κατάσταση έχουν ενημερωθεί ο Δήμος Σπάρτης και οι διοικήσεις του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Λακωνίας, του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, της ΕΛΜΕ Λακωνίας και του Εργατικού Κέντρου Σπάρτης.