Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 20:30

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Με 2 ειδικότητες η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Με 2 ειδικότητες η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

Με δύο ειδικότητες θα λειτουργήσει η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) του Νοσοκομείου Καλαμάτας, αρμοδιότητας του υπουργείου Υγείας, για το εκπαιδευτικό έτος 2024 - 2025.

Πρόκειται για διασώστη σε πλήρωμα ασθενοφόρου (νέα ειδικότητα) και βοηθό νοσηλευτικής γενικής νοσηλείας.

Η φοίτηση παρέχεται δωρεάν και οι ημέρες και ώρες εκπαίδευσης είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

1. Οι αιτήσεις των υποψηφίων καταρτιζόμενων που επιθυμούν την επιλογή τους στις ειδικότητες της ΣΑΕΚ Νοσοκομείου Καλαμάτας με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (απαραιτήτως να είναι απόφοιτοι Λυκείου), καθώς επίσης και των απόφοιτων της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ, καθώς και οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων που δύνανται να εγγράφονται στο Γ’ εξάμηνο (μόνο για την ειδικότητα του βοηθού οσηλευτικής), θα υποβληθούν από την 19η Αυγούστου έως την 13η Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΣΑΕΚ.

2. Συμπλήρωση παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου των τελειόφοιτων και των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων επιλέγοντας: Περιφέρεια Πελοποννήσου - υπουργείο Υγείας – ΣΑΕΚ Νοσοκομείου Καλαμάτας 3. Για μετεγγραφές και αλλαγή ειδικότητας από την 1η έως και 10η Ιουλίου.
Δεν υπάρχει όριο ηλικίας.

Επίσης: Συμμετοχή στα eυρωπαϊκά προγράμματα Erasmus. Πιστοποιημένο πρόγραμμα BLS. Άμεσα διαθέσιμες θέσεις για την πρακτική άσκηση. Πάσο για μετακίνηση με μειωμένους τύπους κομίστρου. Αναβολή στράτευσης. Συμμετοχή σε εκπαιδευτικές δράσεις.

Πληροφορίες: Ταχυδρομική διεύθυνση: Αντικάλαμος Μεσσηνίας ΤΚ 24100 (300 μέτρα από το Νοσοκομείο Καλαμάτας). Τηλ. 27210 85203, 27211 80067. Καθημερινά: 08:00-14:00. Γραμματεία: mail@saek-gn-kalam.mes.sch.gr και www.nosokomeiokalamatas.gr.