Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 17:52

Δυο νέες νοσηλεύτριες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Δυο νέες νοσηλεύτριες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

 

Με μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό ενισχύεται το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, καθώς χθες ορκίστηκαν δύο νοσηλεύτριες και τις επόμενες ημέρες ακόμη δύο, από την  προκήρυξη 7Κ/2022.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο αναπληρωτής διοικητής Γ.Ν. Μεσσηνίας - Ν.Μ. Κυπαρισσίας Δημήτριος Λαμπρόπουλος σημειώνει: «Ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας ως μόνιμο προσωπικό 2 νοσηλευτές της κατηγορίας ΤΕ του κλάδου Νοσηλευτικής και εκκρεμεί η ορκωμοσία ακόμα 2 νοσηλευτών μετά την ολοκλήρωση των προσλήψεων από την προκήρυξη 7Κ/2022. Επίσης αναμένεται η ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης τεσσάρων ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, που στο σύνολό τους θα ενισχύσουν περαιτέρω τη νοσηλευτική υπηρεσία του Νοσοκομείου μας.

Οι νοσηλευτές αποτελούν έναν από τους βασικούς πυλώνες, πάνω στον οποίο στηρίζεται κάθε σύστημα υγείας, είναι κοντά στον άνθρωπο κάθε στιγμή για όλο το 24ωρο, κοντά στον πόνο, τη σωματική και ψυχική ασθένεια.

Ο διοικητής κ. Λαμπρόπουλος Δημήτριος καθώς και η διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αλεξοπούλου Σταματία τους καλωσορίζουν στην οικογένεια της Ν.Μ. Κυπαρισσίας-Γ.Ν. Μεσσηνίας, τους εύχονται υγεία, καλή συνεργασία και καλή δύναμη στο έργο τους».

Κ.Μπ.