Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 22:29

107 άπορες και ανασφάλιστες έκαναν δωρεάν μαστογραφία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

107 άπορες και ανασφάλιστες έκαναν δωρεάν μαστογραφία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Συνολικά 107 άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες έκαναν δωρεάν μαστογραφία και κλινικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας μεταξύ 20 και 24 Οκτωβρίου, αξιοποιώντας το ειδικό πενθήμερο που διοργάνωσε το νοσηλευτικό ίδρυμα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς της περιοχής μας.

 

Αυτό γνωστοποίησε το Νοσοκομείο με σχετική ανακοίνωσή του, στην οποία προστίθεται ότι για το πιο πάνω γεγονός εξέφρασε ικανοποίηση ο διοικητής του Γιώργος Μπέζος, ευχαριστώντας παράλληλα «όλους όσοι συνέβαλαν και στήριξαν αυτή τη προσπάθεια».

Εξειδικεύοντας, ο Γ. Μπέζος εξέφρασε ευχαριστίες προς «τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Κοινωνικό Ιατρείο, τον Σύλλογο ΞαναρχίΖω, τον Δήμο Καλαμάτας, τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης, τους χορηγούς και τα μέσα ενημέρωσης», καθώς επίσης και προς «το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που με μεγάλη προθυμία προσέφεραν τις υπηρεσίες τους».

 

Οπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο Γ. Μπέζος πρόσθεσε ότι «στόχος είναι η Εβδομάδα της Δωρεάν Μαστογραφίας, να καταστεί θεσμός για το Νοσοκομείο Καλαμάτας και κάθε χρόνο να υλοποιείται με τη μέγιστη δυνατή επιτυχία».