Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 17:27

Πανελλαδική ημερίδα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πανελλαδική ημερίδα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πανελλαδική ημερίδα προγραμματίζει τον Σεπτέμβριο το Νοσοκομείο Καλαμάτας για στελέχη του κλάδου υγείας, με σκοπό «να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από τους κοινοτικούς πόρους για την Υγεία».

Αυτό γνωστοποίησε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, μετά τη συνάντηση που ο διοικητής του Γιώργος Μπέζος είχε χθες στην Αθήνα στο υπουργείο Υγείας με συνεργάτες του υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή και στελέχη του υπουργείου, της Διαχειριστικής Αρχής και της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας.

Αντικείμενο της συνάντησης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου, ήταν «ο συντονισμός και η εποπτεία  όλων εκείνων των ενεργειών, προκειμένου τα νοσοκομεία της χώρας, άμεσα και ολοκληρωμένα, να προβούν στην ωρίμανση προτάσεων εν όψει της νέας προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020. Κύριος στόχος να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από τους κοινοτικούς πόρους για την Υγεία».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του γραφείου του υπουργού Υγείας, εξ αφορμής «των μεγάλων καινοτόμων έργων που έχουν υλοποιηθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας τα τελευταία χρόνια», προκειμένου ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Μπέζος και οι συνεργάτες του «να μεταφέρουν την εμπειρία και τις απόψεις τους, για το πώς αντίστοιχες δράσεις θα μπορούσαν "να τρέξουν" και σε άλλα νοσοκομεία τη νέα προγραμματική περίοδο».