Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 08:36

Νέοι γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας (βίντεο)

Νέες ιατρικές ειδικότητες αποκτά το Νοσοκομείο Καλαμάτας, οι οποίες σε συνδυασμό με τον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, που σε πολλές περιπτώσεις δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης γιατρών, υπόσχονται καλύτερη διάγνωση, θεραπεία αλλά και πρόληψη στους ασθενείς της Μεσσηνίας.

Ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας της νοσηλευτικής μονάδας, ΩΡΛ Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος παρουσίασε 3 νέους γιατρούς και καινοτόμες μεθόδους που χρησιμοποιούνται στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για τον γαστρεντερολόγο Απόστολο Σαπουντζή, ο οποίος καλύπτει πλέον την κενή εδώ και 3 περίπου χρόνια θέση και θα αξιοποιήσει τον πλούσιο εξοπλισμό. Τα ραντεβού για τις δύο ημέρες που θα λειτουργεί το ιατρείο για γαστρεντερολογικά και ηπατολογικά περιστατικά, θα κλείνονται στο 14500, όπως και για τις άλλες ειδικότητες. Επίσης, τον Κων. Ντελή ρευματολόγο, μια ειδικότητα η οποία πρώτη φορά λειτουργεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και τον ορθοπαιδικό Κων. Χριστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει παιδικά περιστατικά και μεταξύ άλλων, σε συνεργασία με τη Μαιευτική Κλινική, πραγματοποιεί εξετάσεις σε νεογνά στο πλαίσιο της πρόληψης.

Ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρθηκε και στο αγγειοχειρουργικό ιατρείο το οποίο λειτουργεί εδώ και αρκετό διάστημα, αλλά και στο μηχάνημα ωτακουστικών εκπομπών, με το οποίο από τις αρχές του νέου έτους θα εξετάζονται όλα τα νεογνά που θα γεννιούνται στο νοσοκομείο.

Κ.Δ.