Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 21:42

Πρόσληψη ιατροδικαστή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Πρόσληψη ιατροδικαστή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Η πρόσληψη επικουρικού ιατροδικαστή αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας δίνοντας λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα. Επόμενος στόχος της διοίκησης είναι και έλευση παιδοχειρουργού, ενώ το Νοσοκομείο έχει ενισχυθεί τους τελευταίους μήνες με καινούργιες ιατρικές ειδικότητες, προσφέροντας ακόμη περισσότερες ιατρικές υπηρεσίες.

Ηδη λειτουργεί αρκετό καιρό τώρα αγγειοχειρουργικό τμήμα, ειδικότητα η οποία έλειπε πάντα από το νοσηλευτικό ίδρυμα Καλαμάτας. Το γαστρεντερολογικό τμήμα λειτουργεί πια με δύο γαστρεντερολόγους και αναμένεται και τρίτος, και για πρώτη φορά λειτουργεί εξωτερικό ρευματολογικό ιατρείο με πολύ μεγάλη προσέλευση. Επίσης τέθηκε σε λειτουργία και παιδοορθοπαιδικό ιατρείο. 

Τις επόμενες ημέρες δε, εκτός από ιατροδικαστή, αναμένεται και πέμπτος οφθαλμίατρος στην Οφθαλμολογική Κλινική από μετάθεση, καθώς επίσης και επικουρικοί γιατροί δερματολογίας και ωτορινολαρυγγολογίας.

Θυμίζουμε ότι ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος στην παρουσίαση που έγινε για τους στόχους της τρέχουσας χρονιάς είχε δηλώσει ότι «το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα το φτάσουμε ψηλά, εκεί που πρέπει να πάει και που το αξίζει: Να γίνει το κέντρο υγειονομικής αναφοράς όλης της Νότιας Πελοποννήσου», συμπληρώνοντας ότι δεν τους φοβίζουν τα προβλήματα και δεν δειλιάζουν στις δυσκολίες και η καθημερινή πρακτική του ιδίου και των συνεργατών του το έχει αποδείξει στην πράξη. 

Ν.Κ.

 


NEWSLETTER