Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 19:54

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων  για τα σχέδια βελτίωσης

Γράφτηκε από την
Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων  για τα σχέδια βελτίωσης

Την ανησυχία του για την κωλυσιεργία της 2ης φάσης των σχεδίων βελτίωσης, μετά τα πλαφόν που επιβλήθηκαν στις εταιρείες με αποτέλεσμα την καθυστέρηση των εγκρίσεων, εκφράζει ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη.

Στην επιστολή του προς το υπουργείο και τη Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής, το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων διαμαρτύρεται πως "δεν ενδιαφέρεται για τις εταιρείες, αλλά για τον «αριθμό» των αγροτών που περιμένουν την έγκριση και εκφράζει την αντίρρησή του στην μη ηθική στάση της αλλαγής των σχεδίων μετά την ανακοίνωσή τους και αφού έχουν υποβληθεί ήδη οι πρώτες αιτήσεις".

Επίσης, θυμίζει ότι “πίσω από αυτούς τους «αριθμούς» κρύβονται άνθρωποι που αντιμετωπίζουν ο καθένας τις δικές του δυσκολίες” - και καταλήγει: “Θα ήταν ευχάριστο για μας να καταλάβετε τη δέσμευση που υπόκεινται οι αγρότες, θέτοντας τον εαυτό τους σε ένα πρόγραμμα που εμπεριέχει βάθος χρόνου και να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να ελευθερώσετε τους συναδέλφους μας από την ανασφάλεια των παρουσών συνθηκών".

 

 


NEWSLETTER