Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 17:12

Γαργαλιάνοι: Επανεκλογή Αθανασόπουλου στο συνεταιρισμό “Ελαιώνας”

Γράφτηκε από τον

Ο Νίκος Αθανασόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ελαιώνας» στους Γαργαλιάνους, που έχει ξεχωρίσει με τη συστηματική δουλειά του, το πιστοποιημένο ποιοτικό ελαιόλαδο που παράγει και τις πολλές διακρίσεις που έχει λάβει.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή και χθες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος Νικόλαος Αθανασόπουλος, αντιπρόεδρος Γρηγόρης Λαμπούσης, γραμματέας Δημήτριος Ανδρώνης, ταμίας Μιχαήλ Ανδρώνης, μέλος Γεώργιος Μακρής.

Εκ μέρους του νέου συμβουλίου τονίζεται: «Σαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλους τους παραγωγούς του ΑΕΣ "Ελαιώνας" για τη μεγάλη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα την ενότητα και τη σύμπνοια που διακατέχει τον συνεταιρισμό. Δεσμευόμαστε, παίρνοντας δύναμη και κουράγιο από εσάς, να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για ένα καλύτερο, ασφαλές και προσοδοφόρο μέλλον και αποδεχόμαστε τη μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του συνεταιρισμού και προσπαθώντας διακαώς να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας και τα οράματά μας».

Κ.Μπ.