Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 20:27

Κορινθιακή σταφίδα σε συσκευασία 200 γραμμαρίων από την Ενωση Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Κορινθιακή σταφίδα σε συσκευασία 200 γραμμαρίων από την Ενωση Μεσσηνίας

 

Τη συσκευασία 200 γραμμαρίων κορινθιακής σταφίδας που είχε ανακοινώσει, ετοίμασε και προωθεί στην αγορά η Ενωση Μεσσηνίας. Είναι η δεύτερη συσκευασία σταφίδας με την επωνυμία “Messinian gold”, μετά τα 10 κιλά που τυποποιεί και εμπορεύεται η Ενωση.

“Για την ώρα πουλάμε χονδρική από το κατάστημα της Ενωσης στην Καλαμάτα, αλλά και 1 - 2 σακουλάκια με 1,20 ευρώ το καθένα, που μπορεί να θέλει κάποιος”, είπε στην “Ε” ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης Γιάννης Πάζιος. Παρατήρησε πως απευθύνουν κάλεσμα σε φορείς, ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης και σε σούπερ μάρκετ για την προμήθεια και τη διάθεση του μεσσηνιακού προϊόντος κι επεσήμανε πως η συγκεκριμένη συσκευασία της σταφίδας θα μπει και στα κυλικεία των σχολείων, ως προϊόν ιδιαίτερης διατροφικής αξίας. Ο κ. Πάζιος σημείωσε ότι στόχος είναι η σταφίδα να πωλείται τυποποιημένη, για να δοθεί η υπεραξία και η παραπάνω τιμή στους παραγωγούς.

“Τυποποιούμε, όπως πρέπει να κάνει ένας συνεταιρισμός”, διευκρίνισε ο γενικός διευθυντής και υπογράμμισε ότι “είναι κρίμα να διακινείται σταφίδα στην αγορά, και στη μεσσηνιακή, χωρίς να ξέρεις από πού είναι”.

Γ.Σ.


NEWSLETTER