Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 20:52

Διαδικτυακή εκδήλωση του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο "Επιχειρηματικό σχέδιο: Από την ιδέα στην επιτυχία" διοργανώνει την Πέμπτη 1η Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα, το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όσους και όσες δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και επιθυμούν να ενημερωθούν για τη δυναμική που μπορεί να προσδώσει στην επιχείρησή τους ο επιχειρηματικός σχεδιασμός, αλλά και το πώς να τον αξιοποιήσουν στην πράξη.
Ειδικοί στον χώρο της αγροδιατροφής θα αναπτύξουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τις παρακάτω 3 ενότητες:
1. “Τι είναι το επιχειρηματικό σχέδιο και γιατί το χρειάζομαι”, Νικόλαος Αρχοντής, ειδικός διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.
2. "Τι είναι το σχέδιο μάρκετινγκ”, Εβίτα Γκαντίνα, marketing specialist.
3. "Η ισχύς εν τη ενώσει: Τα δίκτυα ως προϋπόθεση ανάπτυξης”, Μιχάλης Καθαράκης, ειδικός στη δημιουργία συνεργατικών συσχετισμών.
Η εκδήλωση θα έχει διάρκεια 75 λεπτά. Οσοι επιθυμούν, στο τέλος της εκδήλωσης μπορούν να κάνουν αίτηση για να λάβουν δωρεάν εξειδικευμένη βοήθεια στον τομέα που δραστηριοποιούνται.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και προϋποθέτει εγγραφή.
Για τις πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 27210 25700, μέσω e-mail στο info@kaem.gr, καθώς και στο Γραφείο του ΚΑΕΜ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.