Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 07:53

Σεμινάριο για το μάρκετινγκ στο τυποποιημένο ελαιόλαδο

Γράφτηκε από την
Σεμινάριο για το μάρκετινγκ στο τυποποιημένο ελαιόλαδο

 

Δίωρο σεμινάριο για το μάρκετινγκ στο τυποποιημένο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, θα διεξαχθεί την Τρίτη 1η Μαρτίου στις 6 μ.μ., στις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ "Δήμητρα", στην Καλαμάτα.

Το σεμινάριο διοργανώνεται στα πλαίσια του προγράμματος ARTOLIO (Profitable and sustainable artisanal olive oil industry in the Mediterranean).

Το σεμινάριο θα εστιάσει στην αξία του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου ως προϊόντος με μοναδικά χαρακτηριστικά και στις μεθόδους που μπορούν να αξιοποιήσουν επικοινωνιακά τα χαρακτηριστικά αυτά. Θα παρουσιαστούν αρχές και μέθοδοι μάρκετινγκ και τεχνικές επικοινωνίας ειδικά για επιχειρήσεις εμπορίας εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου, με σκοπό οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια ουσιαστική βάση για τον τρόπο που μπορούν να προωθήσουν το προϊόν τους.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους ήδη συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ARTOLIO αλλά και σε περιορισμένο αριθμό επιχειρηματιών του κλάδου και αγροτών, οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα https://forms.gle/NRfME45seQTsiJ7K6 ή να επικοινωνήσουν με το ΕΛΓΟ "Δήμητρα" στο email katsaris@elgo.iosv.gr και στα τηλέφωνα 27210 91984 και 27210 29812 (υπεύθυνος προγράμματος Παναγιώτης Κάτσαρης). Αποτελεί το πρώτο μιας σειράς σεμιναρίων που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο του ARTOLIO και θα αφορούν την επιχειρηματικότητα της αγοράς ελαιολάδου.

Το ARTOLIO είναι ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τη στήριξη μικρών ελαιοπαραγωγών σε όλη τη Μεσόγειο, μέρος του προγράμματος ENI CBC MED για τη διασυνοριακή συνεργασία στη Μεσόγειο και αποτελεί μια «πλατφόρμα» που αφορά στη λεκάνη της Μεσογείου με συμμετοχές φορέων από τις μεσογειακές χώρες του Ισραήλ, της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Κύπρου, της Παλαιστίνης, της Ιορδανίας και της Ισπανίας. Κύριο σκοπό έχει την αξιοποίηση και προώθηση της αγοράς εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου, επενδύοντας σε εξοπλισμό και γνώσεις σε παραδοσιακούς παραγωγούς ελαιολάδου και ιδιοκτήτες μικρών ελαιοτριβείων.


NEWSLETTER