Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 19:48

Εκδήλωση για τη νέα ΚΑΠ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Εκδήλωση για τη νέα ΚΑΠ στην Καλαμάτα

 

Ενημερωτική εκδήλωση για τους στόχους, τις προϋποθέσεις και τα εργαλεία στήριξης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) 2023 – 2027, αλλά και τον ενισχυμένο ρόλο της γνώσης, της καινοτομίας και της ψηφιοποίησης κατά τη νέα προγραμματική περίοδο διοργανώνουν τη Δευτέρα στις 8.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Εlite" η "Gaia Επιχειρείν" και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός "Ένωση Μεσσηνίας".

Εισηγητές είναι οι Δημήτρης Καπνιάς, διευθύνων σύμβουλος της Gaia Επιχειρείν, Έλλη Τσιφόρου, γενική διευθύντρια της Gaia Επιχειρείν, Ιωάννης Μαυρουδής σύμβουλος επιχειρησιακής στρατηγικής και εξωστρέφειας της Νeuropublic

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΑΣΟΕΕ) Γιώργος Κατσούλης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο διευθυντής της "Ένωσης Μεσσηνίας" Γιάννης Πάζιος.

H δράση τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε), ενώ υποστηρίζεται από την Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο πλαίσιο του έργου ενημερωτικών δράσεων για την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) "CAP2Fork – Προς ένα βιώσιμο σύστημα τροφίμων από τον αγρότη στον καταναλωτή".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER