Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 22:48

Απογραφή αιγοπροβάτων στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Απογραφή αιγοπροβάτων στην Τριφυλία

Να προχωρήσουν σε απογραφή των αιγοπροβάτων τους καλεί τους κατόχους τους η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα ενημερώνει τους κατόχους εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για την υποχρέωσή τους: Να διενεργήσουν την ετήσια απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου στις εκμεταλλεύσεις αιγοπροβάτων για το έτος 2022.
Υποχρέωση απογραφής έχουν και οι εκμεταλλεύσεις με μηδενικό ζωικό κεφάλαιο που δεν έχουν υποβάλει αίτηση διακοπής
Να υποβάλουν κατά την απογραφή: Αντίγραφο της σελίδας του Μητρώου που περιλαμβάνει την απογραφή, σωστά και πλήρως ενημερωμένο. Μη ενημερωμένα μητρώα δεν θα γίνονται δεκτά.
Αντίγραφο Μητρώου Φαρμακευτικής Αγωγής.
Δελτίο Εμβολιασμού ή/και Δελτίο Ορολογικού Ελέγχου για τις εκμεταλλεύσεις αιγοπροβάτων. Αντίγραφο άδειας λειτουργίας σταυλικών εγκαταστάσεων.
Η κοινοποίηση της απογραφής μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://e-services.minagric.gr , ακολουθώντας τις οδηγίες που είναι αναρτημένες. Εκδίδεται βεβαίωση απογραφής που εκτυπώνεται και επισυνάπτεται στο μητρώο τους και κατατίθεται στη ΔΑΟΚ.
Οι απογραφές πραγματοποιούνται στα Αγροτικά Κτηνιατρεία της περιοχής τους και δεν θα ξεπερνούν τη 15η Δεκεμβρίου.
Καλούνται επίσης οι κτηνοτρόφοι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να προσέρχονται στο Αγροτικό Κτηνιατρείο της περιοχής τους από 8:00-13:00 μ.μ. κατά τις εργάσιμες μέρες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ως εξής:
Τηλ. επικοινωνίας: ΔΑΟΚ Τριφυλίας-Τμήμα Κτηνιατρικής:2761361512 Αγροτικό Κτηνιατρείο Κοπανακίου: 2765022225.


NEWSLETTER