Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 18:42

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Διαμαρτυρία στον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους

Γράφτηκε από τον
Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Διαμαρτυρία στον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους

 

Κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας την ημέρα που γιορτάζεται ο πολιούχος της πόλης Αγιος Χαράλαμπος αποφάσισε ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών, χωρίς όμως να παρεμποδίζεται η προσέλευση των πολιτών.

Οι αγρότες θα παρατάξουν τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους οχήματα δεξιά και αριστερά του δρόμου στην είσοδο της πόλης, διαμαρτυρόμενοι ειρηνικά για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου που έγινε την Τετάρτη για το συγκεκριμένο θέμα αποφασίστηκε ομόφωνα «η παράταξη των τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων δεξιά και αριστερά της εθνικής οδού βόρειας εισόδου της πόλης των Φιλιατρών από 9 έως και 10 Φεβρουαρίου ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Χωρίς παρεμπόδιση της διέλευσης των πολιτών και οχημάτων στην είσοδο και έξοδο της πόλης, επιθυμούμε ειρηνικά να γνωστοποιηθούν στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους πολιτικούς και στα κέντρα αποφάσεων της κυβέρνησης τα σοβαρά προβλήματα του αγροτικού κλάδου».

Για τον ίδιο λόγο ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων καλεί τα μέλη του και τον αγροτικό κόσμο της περιοχής σε γενική συνέλευση τη Δευτέρα στις 7 μ.μ. στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη. Θέμα θα είναι η «συζήτηση για συμμετοχή σε επικείμενες κινητοποιήσεις και διαμόρφωση πλαισίου αιτημάτων ενόψει της από κοινού παράστασης διαμαρτυρίας με τον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών 9-10/2 στην είσοδο της πόλης των Φιλιατρών». 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER