Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 12:26

Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού: «Καθυστέρηση στο έργο του αρδευτικού δικτύου»

Γράφτηκε από την

 

Τον Δήμο Πύλου - Νέστορος καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και περιφέρειας, τόσο για την καθυστέρηση στο έργο του αρδευτικού δικτύου στον κάμπο Χανδρινού και Στενωσιάς, όσο και για την απροθυμία του να προβεί σε οποιαδήποτε ενημέρωση.

 

Στη σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος αναφέρει, ειδικότερα, ότι ο δήμος δεν έχει απαντήσει σε έγγραφο αίτημά του να ενημερωθεί «για τον χρόνο αποπεράτωσης και την καθυστέρηση που παρουσιάζει το έργο αρδευτικού δικτύου κάμπου Χανδρινού κάμπου Στενωσιάς».

Παράλληλα προσθέτει ότι «εδώ και χρόνια γνωρίζουμε τις επιθυμίες και τις βλέψεις μιας ισχυρής μειονότητας. Τυχόν "τροποποιήσεις" δεν είναι προς το συμφέρον μας, θα προκαλέσουν κωλυσιεργία έως και την ακύρωση του έργου. Απαιτούμε να ξεκινήσει άμεσα και να ολοκληρωθεί το εν λόγω έργο».

Οπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, «με το δίκτυο άρδευσης, θα υπάρξει δυνατότητα εντατικότερης καλλιέργειας και ανάπτυξης της περιοχής. Ενα έργο το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πριν. Τέσσερις μήνες μετά, δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση από τον δήμο. Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας προς τους συνάδελφους αγρότες της περιοχής

 

Το εν λόγο έργο έχει δημοπρατηθεί από την 1-4-2014. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, και δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια εργασιών».

(Φωτογραφία αρχείου)