Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 08:14

Με τις θέσεις της Νίκαιας το μπλόκο του Καλού Νερού

Με τις θέσεις της Νίκαιας το μπλόκο του Καλού Νερού

Θα πρέπει να υπάρξει μια φωνή από όλα τα μπλόκα της Ελλάδας και ενότητα, τονίζουν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου του Καλού Νερού, αντιπροσωπεία των οποίων συμμετείχε στη σύσκεψη των μπλόκων της Πελοποννήσου που έγινε χθες το απόγευμα στην Κόρινθο.

Τις θέσεις αυτές μετέφεραν στη συγκεκριμένη σύσκεψη ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις για το πώς μπήκε το όνομα του μπλόκου του Καλού Νερού κάτω από το υπόμνημα που εστάλη από την παμπελοποννησιακή επιτροπή στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων για διάλογο με συγκεκριμένα αιτήματα.

Οσον αφορά τις θέσεις του μπλόκου του Καλού Νερού, ο Νικόλαος Σινάνης τόνισε ότι αυτές παραμένουν όπως αποφασίστηκαν στην τελευταία σύσκεψη που έγινε στη Νίκαια, ότι δεν μπορεί να γίνει κανένας διάλογος αν δεν αποσυρθεί το ασφαλιστικό, το φορολογικό και τα τεκμήρια διαβίωσης. Από εκεί και πέρα υπογράμμισε ότι οι απόψεις τους βγαίνουν μέσα από συνελεύσεις και όχι από κομματικούς ή κυβερνητικούς συνδικαλισμούς, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει μια φωνή από όλα τα μπλόκα.

Οσον αφορά τις κινητοποιήσεις τους, χθες έκλεισαν το δρόμο στον κόμβο του Καλού Νερού από τις 4 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, ενώ για σήμερα αποφάσισαν να κλείσουν το δρόμο από τις 4 το απόγευμα χωρίς να προσδιορίζουν πότε θα ανοίξει.

Κ.Μπ.