Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 19:43

Το ταξίδι της επιχειρηματικότητας σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας διοργανώνει αύριο Σάββατο στις 11 π.μ. ο οργανισμός “Envolve Entrepreneurship”, στο πλαίσιο του 6ου Διαγωνισμού του Envolve Award Greece (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας).

Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει λόγος για το “ταξίδι” της επιχειρηματικότητας, καθώς και για τη διαδικασία συμμετοχής στα βραβεία. Οι ομιλητές θα είναι: ο Αλέξανδρος Νούσιας διευθυντής “Envolve Entrepreneuership” Ελλάδας, ο Σωτήρης Βαρελάς επιστημονικός συνεργάτης της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε θέματα τουρισμού, οι Ιωάννης Πάζιος - Ιπποκράτης Παπαδημητράκος “Mataroa”.

Ο οργανισμός “Envolve Entrepreneurship ΑΜΚΕ” (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ), είναι μια πρωτοβουλία για τη στήριξη και ανάδειξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε το 2012, ενώ στο πλαίσιο προώθησης της τοπικής επιχειρηματικότητας, καθώς και προβολής και ενημέρωσης για το πρόγραμμα επιχειρηματικής βράβευσης Envolve Award Greece, διοργανώνει μία σειρά επισκέψεων σε 13 πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ 24 και 28 Απριλίου. Με τον διαγωνισμό βράβευσης του να έχει ήδη ξεκινήσει για το 2018, το Envolve ξεκινά ένα πενθήμερο ταξίδι σε 13 πόλεις, με σκοπό να έρθει σε επαφή με την επιχειρηματική κοινότητα της Ελλάδας. Το ελληνικό τμήμα του Envolve, (www.EnvolveGlobal.org), του νέου οργανισμού υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε από τον Ομιλο Libra (www.libra.com), διοργανώνει ένα πενθήμερο ταξίδι με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα», και επισκέπτεται ελληνικές πόλεις στις οποίες υπάρχει ενεργό και αναπτυσσόμενο οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Με την κατάθεση των αιτήσεων για το Envolve Award Greece 2018 να έχει ήδη ξεκινήσει, το Envolve αναζητά άτομα που έχουν νέες επιχειρηματικές ιδέες ή ενδιαφέρονται να εξελίξουν την επιχείρησή τους. Αυτές οι επιχειρήσεις ενδέχεται, είτε να πληρούν τις προϋποθέσεις για κάποιο βραβείο, είτε να μπορούν να επωφεληθούν από την παροχή επιχειρηματικής εκπαίδευσης και πόρων.