Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 19:13

Υποτροφία από τη «Διάπλαση» 

Γράφτηκε από την
Υποτροφία από τη «Διάπλαση» 

Υποτροφία σε γιατρό ειδικευόμενο ή νοσηλευτή ή φυσικοθεραπευτή, για παρακολούθηση των προγραμμάτων που εφαρμόζει το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Διάπλαση» στην Καλαμάτα, θα χορηγήσει το εν λόγω κέντρο, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ).

Αυτό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από τη «Διάπλαση», ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΕΧΟΤ δρ. Πάνος Α. Ευσταθίου, κατά τη χθεσινή, πρώτη ημέρα της διημερίδας του προγράμματος «Απόλλων 2016», που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Ακτή Ταΰγετος Resort», και στην οποία συμμετέχουν 50 ορθοπαιδικοί από όλη την Ελλάδα, φυσίατροι, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές και εργοθεραπευτές.    

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι κατά την χθεσινή, πρώτη ημέρα της διημερίδας, το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Διάπλαση» εκπροσωπήθηκε με τις εργασίες, α) «Ο ρόλος της Υδροθεραπείας στην ορθοπαιδική αποκατάσταση» της επιστημονικής διευθύντριας της «Διάπλαση», φυσιάτρου Αλεξάνδρας Καραβασίλη, β) «Ο ρόλος της ρομποτικής αποκατάστασης μετά από κάκωση της σπονδυλικής στήλης» των φυσικοθεραπευτριών Α. Αλεξοπούλου και Β. Στριμπάκου και γ) «Ο ρόλος της εργοθεραπείας μετά από κάταγμα ισχίου» των Α. Θαλασσινού και Δ. Δήμου. 

Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι στη διημερίδα συμμετέχουν «επιφανείς ορθοπαιδικοί και θεραπευτές της Καλαμάτας, όπως, Αθανάσιος Κάτσος, Χρήστος Λιαράκος, Αθανάσιος Μητσέας, Κέλλυ Βακκά, Σταυρούλα Γιατράκου, Μαρία Γκούζου, Ευσταθία Καμπουγέρη, Χριστίνα Κτιστή, Δήμητρα Κωνστάνταρου, Παρασκευή Μανουσέα, Θεανώ Μπλέκου, Παναγιώτης Πατρινός, Γεώργιος Πεφάνης, Παναγιώτης Στάθης, Ευαγγελία Τσουλάκου, Μαρία Φάββα, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος και Ρεβέκκα Χρόνη».


NEWSLETTER