Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 18:03

Εξοικονόμηση ενέργειας από την εταιρεία "Ανδριανός"

Εξοικονόμηση ενέργειας από την εταιρεία "Ανδριανός"

 

Διανύουμε μία περίοδο όπου ο κλάδος της εξοικονόμησης ενέργειας φαίνεται να καλπάζει. Ταυτόχρονα όμως φαίνεται να υπάρχει ακόμα μεγάλη άγνοια για τις νέες επιστημονικές έννοιες και τους νέους ενεργειακούς δρόμους που ανοίγονται μπροστά μας. 

Ετσι, οι καταναλωτές, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, μη μπορώντας να κατανοήσουν πραγματικά τον ανερχόμενο κλάδο της εξοικονόμησης ενέργειας, και σε περιόδους όπου οι κλιματολογικές συνθήκες τους ωθούν σχεδόν βίαια να καλύψουν άμεσα τις ανάγκες δημιουργίας ιδανικών συνθηκών διαβίωσης στους χώρους όπου ζουν και εργάζονται, αλλά και διαθέτοντας μία σαφώς χαμηλότερη αγοραστική δύναμη από τα προηγούμενα χρόνια, προβαίνουν παρορμητικά στην επιλογή αμφίβολων τεχνολογικά συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, με μοναδικό κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή απόκτησης. 

Ετσι, συστήματα κλιματισμού τελείως άγνωστα στην αγορά, συνυπάρχουν σε μεγαλύτερα ή μικρότερα καλάθια ξεπουλήματος, μαζί με άλλες αντίστοιχης αμφιβόλου αξίας ηλεκτρικές συσκευές. 

Ευτυχώς όμως, ακόμη και αυτή την ιδιαίτερη περίοδο, υπάρχουν καταναλωτές που επιθυμούν πραγματικά να αναβαθμίσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους. Αυτοί οι καταναλωτές ψάχνουν αρκετά πριν αγοράσουν, και πιστεύουν, ότι για να δομηθεί μία πρόταση για ένα κλιματιστικό σύστημα, χρειάζεται βασικά σωστή μελέτη του χώρου για τον οποίο προορίζεται, λίαν εξειδικευμένη γνώση για τους νόμους και τις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς επίσης και υψηλή γνώση για την εγκατάσταση και υποστήριξη, από έναν καινούριο κλάδο εξειδικευμένων επιστημόνων τεχνικών που προσπαθεί να δημιουργηθεί.

Η εταιρεία "Ανδριανός", η οποία δραστηριοποιείται στην Καλαμάτα αποκλειστικά  στις παγκόσμιες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, με χιλιάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο εδώ και 22 χρόνια, είναι σε θέση να διαφοροποιηθεί απόλυτα απ’ όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης γενικών ηλεκτρικών συσκευών, που λειτουργούν κυρίως εστιασμένες στη χαμηλότερη τιμή πώλησης. 

Από το 1994 έως σήμερα, η εταιρεία "Ανδριανός" έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει σε υλικοτεχνικές υποδομές, ανθρώπους, τεχνογνωσία και παγκόσμια έρευνα, ώστε να μπορεί να προσφέρει τα καλύτερα τεχνολογικά προϊόντα και τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες δημιουργίας “θερμικής άνεσης”, πετυχαίνοντας τις καλύτερες αποδόσεις, και κρατώντας τόσο το αρχικό κόστος όσο και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης στα χαμηλότερα επίπεδα της ελληνικής αγοράς. 

Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες της μοναδικής Ειδικής Ομάδας Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας στην Ελλάδα, που έχει δημιουργήσει η εταιρεία "Ανδριανός" τα τελευταία χρόνια, γνωρίζουν καλά ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ετσι, αφού πρώτα επισκέπτονται επιτόπου τον χώρο που ενδιαφέρει, μελετούν με ακρίβεια ακόμη και το παραμικρό χαρακτηριστικό του, και κατόπιν προτείνουν την πιο ιδανική τεχνολογική λύση, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προσωπικές και οικονομικές απαιτήσεις του ιδιοκτήτη. 

Η επιλογή των κατάλληλων συστημάτων είναι όντως μία λίαν ευαίσθητη διαδικασία, και η εμπειρία μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι πολυάριθμες επιλογές τελικά ήταν λάθος, επειδή συνήθως πραγματοποιήθηκαν είτε από επαγγελματίες άλλων κλάδων με μικρές ή μπερδεμένες γνώσεις για τις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, είτε από εμπόρους που ήθελαν να δημιουργήσουν άμεσες εποχικές μαζικές πωλήσεις με μηχανήματα αμφιβόλου προέλευσης. 

Ολες οι εγκαταστάσεις των κλιματιστικών συστημάτων της εταιρείας "Ανδριανός" πραγματοποιούνται από την Ειδική Τεχνική Ομάδα ΕΞ.Ε.Ε. παρουσία του υπεύθυνου Μηχανολόγου Μηχανικού, ο οποίος αναλαμβάνει τον γενικό συντονισμό του κάθε έργου και τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο των εργασιών και των υλικών που εφαρμόζονται, βάσει του προτύπου ISO 9001 που διαθέτει η εταιρεία από το 2010.