Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 16:21

"Εύφορη Γη": Πώς το όραμα συναντά την καινοτομία στη μονάδα της ΑΓΑΝ στη Μεσσήνη (βίντεο)

"Εύφορη Γη": Πώς το όραμα συναντά την καινοτομία στη μονάδα της ΑΓΑΝ στη Μεσσήνη (βίντεο)

Το όραμα συναντά την καινοτομία στη σύγχρονη θερμοκηπιακή μονάδα καλλιέργειας τομάτας της ΑΓΑΝ στη Μεσσήνη.

Η εκπομπή «Εύφορη Γη» με την Κέλλυ Δημητρούλια, μας ξεναγεί στη μονάδα, η οποία μέσα σε δύσκολους καιρούς επεκτείνεται με σταθερά βήματα και προάγει σύγχρονες, καινοτόμες τεχνικές παράγοντας προϊόντα που προωθούνται κυρίως στην ελληνική αγορά.

Ο επιχειρηματίας Αριστείδης Ευσταθίου ξεδιπλώνει στον φακό τις σκέψεις και το όραμά του, ενώ ο γεωπόνος Παντελής Λάμπρου μας διδάσκει τεχνικές καλλιέργειες με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Ο διακεκριμένος σεφ Πάρης Κωστόπουλος μας προσφέρει μοναδικές στιγμές γαστρονομικής απόλαυσης, με απλά υλικά και tips που αναδεικνύουν τη γεύση αγνών τοπικών προϊόντων στις εγκαταστάσεις της μονάδας, οι οποίες επεκτείνονται, χάρη στην αγάπη και το μεράκι του δυναμικού της επιχείρησης.

Η εκπομπή προβάλλεται αυτή την Τρίτη στις 9.50 το βράδυ στην τηλεόραση Μεσόγειος, ενώ θα επαναληφθεί το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι.

Η εκπομπή προβάλλεται Διαδικτυακά στον ιστότοπο: www.e-gi.gr  

Η «Εύφορη Γη» στηρίζει την καινοτομία και την έρευνα. Σταθερά προβάλλει ανθρώπους και προσπάθειες που κάνουν βήματα μπροστά, με έμφαση στην παραγωγή και τη μεταποίηση και την επιστημονική υποστήριξη του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου.