Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 17:03

Η Λίλιαν Ψηλάκη επανεξελέγη πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο

Γράφτηκε από την

Η Λίλιαν Ψηλάκη επανεξελέγη πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, στις εκλογές του συλλόγου την περασμένη Πέμπτη για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Οι έμποροι της Καλαμάτας κατέβηκαν σε εκλογές με ενωτικό ψηφοδέλτιο, αυτό της “Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων”. Στο ψηφοδέλτιο συμμετείχαν 12 έμποροι και εκλέχτηκαν οι 11, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου είναι 11μελές. Επίσης, οι έμποροι εξέλεξαν και εκπροσώπους για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου (ΟΕΣΠ). 

Συνολικά ψήφισαν 155 από τους 349 εγγεγραμμένους στον κατάλογο, ενώ βρέθηκαν δύο λευκά και δύο άκυρα.                                            

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα στο 11μελές ΔΣ εκλέγονται: Σταυρούλα (Λίλιαν) Ψηλάκη με 92 ψήφους, Κώστας Νικολακέας με 58 ψήφους, Γιώργος Εγγλέζος με 50, Φώτης Μπουγάς με 50, Δημήτρης (Μάκης) Μουτεβελής με 43, Λάμπρος Βαλσαμάκης με 37, Σπύρος Βούλγαρης με 30, Σταυρούλα Κακαλίκα με 28, Γιώργος Αγγελόπουλος με 26, Θανάσης Αρβανίτης με 26 και Παναγιώτης Γεωργιτσέας με 26 ψήφους.    

Ως εκπρόσωποι στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας (ΟΕΣΠ) εκλέγονται οι: Σταυρούλα (Λίλιαν) Ψηλάκη με 75 ψήφους και Γιώργος Εγγλέζος με 68.

Τέλος, για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι: Ιγνάτιος Κάτσος με 73 ψήφους, Παναγιώτης Ρούμπος με 72 και Νικηφόρος Κοταχέας με 65 ψήφους.  

Το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε Σώμα μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Ν.Κ.