Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 08:09

Χάλκινο βραβείο στην μεσσηνιακή εταιρεία «Κλήμης»

Γράφτηκε από την
Χάλκινο βραβείο στην μεσσηνιακή εταιρεία «Κλήμης»

Χάλκινο βραβείο (Bronze Award) απέσπασε η μεσσηνιακή εταιρεία «Κλήμης» στην εκδήλωση Greek Exports Awards 2017, στην κατηγορία "Top Branded Export Product". 

Η εκδήλωση Greek Exports Awards 2017 πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά, από την Ενωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό «Χρήμα».

Στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας Βασίλειος και Αικατερίνη Κοτταρίδη Ο.Ε. αναφέρεται ότι η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο "Divani Apollon Palace and Thalasso" στη Βουλιαγμένη και το βραβείο για λογαριασμό της παρέλαβε ο διευθυντής μάρκετινγκ και περιβάλλοντος Νάσος Μάκιος.

Στην κατηγορία αυτή των βραβείων, όπως διευκρινίζει η ίδια ανακοίνωση, εξετάστηκαν μια σειρά από παράμετροι, όπως η καινοτομία που ενσωματώνει το προϊόν, οι χώρες και τα έτη που εξάγεται, τα πιστοποιητικά και οι διακρίσεις που έχει, καθώς και τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα. Η εταιρεία «Κλήμης» κατάφερε να διακριθεί «αφού εφαρμόζει μία καινοτόμο μέθοδο με την οποία εκμεταλλεύεται πλήρως τα απόβλητα της κύριας παραγωγικής της διαδικασίας για την παραγωγή μπρικέτας κάρβουνου από το κουκούτσι της ελιάς. Εχει διακριθεί στο παρελθόν σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς περιβάλλοντος, κατακτώντας την πρώτη θέση σε θέματα οικοκαινοτομίας, διαχείρισης φυσικών πόρων και εφαρμογής της κυκλικής οικονομίας. Επίσης, έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε 9 χώρες ενώ εξάγει το κάρβουνο σε ποσοστό 23% της συνολικής της παραγωγής».


NEWSLETTER