Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 08:43

Αυξημένη κίνηση στην “Εκπτωτική Βραδιά” της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Αυξημένη κίνηση στην “Εκπτωτική Βραδιά” της Κυπαρισσίας

 

Επιτυχημένη ήταν η “Εκπτωτική Βραδιά” που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας την Τρίτη το βράδυ, καθώς υπήρχε αυξημένη κίνηση στην αγορά, με τους καταναλωτές να επωφελούνται από τις σημαντικές προσφορές που υπήρχαν από τα καταστήματα.

Πρόκειται για ακόμη μία πρωτοβουλία του συλλόγου που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της προσπάθειας για τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας στην πόλη.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην αγορά και το σημαντικότερο είναι ότι οι περισσότεροι μπήκαν στα μαγαζιά και έκαναν τις αγορές τους, σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, καθώς καφέ, μπαρ και εστιατόρια ήταν γεμάτα από κόσμο.

Για το πώς πήγε η κίνηση τη βραδιά εκείνη μας μίλησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Τερζής σημειώνοντας: «Ηταν μια επιτυχημένη Εκπτωτική Βραδιά, πλήθος κόσμου είτε ντόπιοι είτε από άλλα μέρη έχουν επισκεφθεί την πόλη μας. Η Κυπαρισσία για άλλη μια φορά δείχνει ότι μπορεί να υποδεχθεί και να καλύψει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών. Ξεκινάμε έναν καινούργιο θεσμό, ο Εμπορικός Σύλλογος μετά τις επιτυχημένες Λευκές Νύχτες, για 2η φορά διοργανώνει την Εκπτωτική Βραδιά, την οποία ευελπιστούμε να εμπλουτίσουμε και του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερη και με μεγαλύτερες εκπτώσεις για τους καταναλωτές. Η Κυπαρισσία, η πρωτεύουσα της Τριφυλίας και συμπρωτεύουσα της Μεσσηνίας, αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να καλύψουν όλες τους τις ανάγκες σε ενδύματα, υποδήματα, φαγητό, διασκέδαση, αλλά και με ένα πλήθος δωματίων για τη διαμονή τους».

Από την πλευρά του ο γραμματέας Αρης Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε: «Βλέπουμε αρκετό κόσμο στην πόλη μας, κόσμος που μπορεί να εξυπηρετηθεί σε πάρα πολλά καταστήματα για φαγητό, ένδυση, υπόδηση. Είναι μια τονωτική ένεση μέσα στο καλοκαίρι, στην προσπάθεια να κρατήσουμε τη σεζόν όσο περισσότερο και καλύτερα. Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν στην πόλη μας, μια βόλτα στην αγορά μάς έδειξε ότι πολλά καταστήματα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου και αυτό είναι μια θετική εξέλιξη».

Η έμπορος Δέσποινα Ευαγγελίδου επισήμανε: «Ο,τι γίνεται σε αυτή την πόλη είναι καλό, ακούγεται η πόλη μας, υπάρχει μια βελτίωση πάντα στα μαγαζιά και καλό είναι να γίνονται τέτοια events για να μπορούμε να προχωράμε, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Ο κόσμος βγήκε έξω, τον βλέπουμε να κρατά τσάντες, γενικά υπάρχει κινητικότητα».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER