Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 14:22

Μουσική για καταστήματα Εστίασης: το πρόβλημα και η λύση

Μουσική για καταστήματα Εστίασης: το πρόβλημα και η λύση

Η ανάγκη για μια ουσιαστική λύση στη μουσική για καταστήματα Εστίασης στην Ελλάδα παραμένει μια άλυτη εξίσωση. Το σκάνδαλο της ΑΕΠΙ μπορεί να ανάγκασε την Πολιτεία για την ανεύρεση μιας αποτελεσματική λύσης, εν τούτοις οι καταστηματάρχες ακόμα αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Βασικό πρόβλημα για κάθε καταστηματάρχη είναι ότι δεν ξέρει με σιγουριά τι πρέπει να πληρώσει. Ποια είναι η συνέπεια; Να βλέπει διαρκώς ελεγκτές να μπαίνουν στο κατάστημά του και ζητάνε απόδοση δικαιωμάτων για μια μουσική που έχει πληρώσει ουκ ολίγες φορές… Ούτε και το καθεστώς της ΕΥΕΔ φαίνεται να επέφερε τη «χρυσή» τομή, αφού πρακτικά αποδοχή της ΕΥΕΔ σημαίνει συγχρόνως και αποδοχή GEA και  ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ!

Η συμβολή του ΠΑΣΚΕΔΙ

Μετρώντας 15 χρόνια δίπλα στον κλάδο της Εστίασης, το ΠΑΣΚΕΔΙ προσφέρει σε όλους τους επιχειρηματίες την ιδανική λύση για τη χρήση μουσικής στο κατάστημά τους. 

Μέσα από την αποκλειστική συνεργασία του ΠΑΣΚΕΔΙ με τη Soundreef, τα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ αποκτούν πρόσβαση με ετήσια σύμβαση σε ένα πλούσιο ρεπερτόριο με 275.000 πασίγνωστα τραγούδια, σε 41 διαφορετικά κανάλια web radio που προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε καταστήματος!
Με αυτό τον τρόπο, το ΠΑΣΚΕΔΙ εξασφαλίζει τη δυνατότητα ΝΟΜΙΜΗΣ πρόσβασης σε ελληνικό & ξένο ρεπερτόριο μουσικής της Soundreef, χωρίς ΚΑΜΙΑ δέσμευση σε τρίτους ή άλλους οργανισμούς.

Η λύση ΠΑΣΚΕΔΙ επιτρέπει με αυτό τον τρόπο σε έναν ιδιοκτήτη Εστίασης να αφοσιωθεί στα πολύ σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητάς του. Απαλλάσσει έτσι τον επιχειρηματία από το άγχος των προστίμων που για πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα, βοηθώντας κάθε ιδιοκτήτη να αντιμετωπίζει με θάρρος κάθε μέρα στο μαγαζί του.

Πως συνεργάζομαι με το ΠΑΣΚΕΔΙ

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απλή: επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στα 2310 932420 – 932473 – 932481 ή μέσω email στο paskedi@paskedi.gr ή μέσω του επίσημου website του Σωματείου: https://www.paskedi.gr/page/basic_member και τα εξειδικευμένα μέλη της ομάδας μας έρχονται σε επαφή μαζί σας για να σας διευκολύνουν με την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Στη συνέχεια, λαμβάνετε προσωπικό κωδικό εισόδου και διαχείρισης του προσωπικού σας λογαριασμού στην πλατφόρμα της Soundreef από οπού διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο για τη μουσική που αναπαράγετε στο κατάστημά σας!