Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 16:17

Στην Βlack Friday οι Εμπορικοί Σύλλογοι Κυπαρισσίας και Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον
Στην Βlack Friday οι Εμπορικοί Σύλλογοι Κυπαρισσίας και Φιλιατρών

 Στην Βlack Friday συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, όπως τονίζουν σε σχετικές τους ανακοινώσεις.

Χαρακτηριστικά από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας τονίζεται: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» συμμετέχει στην Βlack Friday που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και καλεί όλο τον κόσμο που επιθυμεί να κάνει τις αγορές του, να επισκεφθεί και τα καταστήματα της πόλης της Κυπαρισσίας. Ποικιλία, χαμηλές τιμές και ποιότητα θα χαρακτηρίζουν την ημέρα στην πόλη της Κυπαρισσίας από τον εμπορικό κόσμο. Η ημέρα αυτή είναι ημέρα γιορτής και αφορά όλο τον εμπορικό κόσμο ανεξάρτητα από το είδος κάθε επιχείρησης και την κατηγορία των προϊόντων. Η συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων είναι ουσιαστική, διότι μπορεί να υπάρξει σημαντική αύξηση στις πωλήσεις, αλλά παρέχεται και η δυνατότητα και στους καταναλωτές να επωφεληθούν από τις πολύ χαμηλές τιμές σε συγκεκριμένα είδη. Σημειώνεται πως η έρευνα αγοράς αποτελεί πάντοτε χρήσιμο εργαλείο για τον καταναλωτή!

Οι προσφορές της Black Friday, κάθε χρόνο, ελκύουν όλο και περισσότερο το αγοραστικό κοινό της περιοχής και όχι μόνο. Η Black Friday δεν αποτελεί θεσμό τακτικών εκπτώσεων, αλλά προωθητική ενέργεια μιας ημέρας.

Τέλος ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας εκτιμώντας τις συνθήκες και τη δομή της αγοράς μας, καλεί όσους συμμετάσχουν και φέτος να εφαρμόσουν πιστά και με ιδιαίτερη προσοχή τους κανόνες της Υπουργικής Απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες».

Σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών αναφέρει: «Οπως κάθε χρόνο οι τελευταίες μέρες του Νοέμβρη σηματοδοτούν την τελική ευθεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Πριν όμως από τη γιορτινή αυτή περίοδο προηγείται μία άλλη, η οποία καθιερώθηκε πολύ πρόσφατα στη ζωή μας και δεν είναι άλλη από την Black Friday ή όπως λένε και στο χωριό «Μπλακ Φραντέι». Στην πόλη μας την ονομάζουμε Παρασκευή εκπτώσεων και προσφορών. Ετσι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου τα καταστήματα των Φιλιατρών σας περιμένουν για την 1η εκπτωτική Παρασκευή με μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές που φτάνουν μέχρι και 60%. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα των Φιλιατρών».

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER