Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 08:09

Μεγαλώνει η οικογενειακή αλυσίδα “Μουργή”: Εγκαινιάστηκε το 8ο κατάστημα στην οδό Αθηνών (Φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Μεγαλώνει η οικογενειακή αλυσίδα “Μουργή”: Εγκαινιάστηκε το 8ο κατάστημα στην οδό Αθηνών (Φωτογραφίες)

Το 8ο κατάστημα των σούπερ μάρκετ Μουργή σφράγισε χθες το βράδυ το διαβατήριό του στην αγορά της Καλαμάτας, στοχεύοντας βασικά στο κοινό της Δυτικής Καλαμάτας.

Τα λόγια και οι ευχές του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου και η πολυπληθής παρουσία Καλαματιανών αποτελούν τη βεβαιότητα ότι και αυτό το κατάστημα της εταιρείας Μουργή θα έχει την ίδια και καλύτερη πορεία με τα άλλα 7.

Το νέο κατάστημα σούπερ μάρκετ της οικογένειας Μουργή εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ, στην οδό Αθηνών 83, παρουσία πλήθους κόσμου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του και παρατήρησε πως η οικογένεια Μουργή δίνει το δικό της στίγμα στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας με το εμπόριο και κυρίως με τις θέσεις εργασίας. Αντεξε μέσα στην κρίση και τώρα που έρχεται η ανάπτυξη συνεχίζει με επιτυχία. Εξήρε επίσης τα φιλάνθρωπα αισθήματα της εταιρείας σε ανθρώπους που δοκιμάζονται. Επεσήμανε ότι η πόλη οφείλει πολλά σ’ αυτή την οικογένεια και πρέπει να στηρίξει κάθε προσπάθεια που κάνει, ενώ ευχήθηκε και άλλα πολλά νέα καταστήματα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος συνυπέγραψε όλα όσα είπε ο σεβασμιώτατος και παρατήρησε πως η εταιρεία προμηθεύεται ντόπια προϊόντα, από παραγωγούς και επιχειρηματίες της Μεσσηνίας.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η εταιρεία Μουργή θα προσφέρει ακόμα πιο ποιοτικά προϊόντα τώρα που ξεπεράστηκε η κρίση, ευχήθηκε τα 8 καταστήματα να γίνουν 100 κι επεσήμανε ότι η επιτυχία στηρίζεται στο ότι τα μέλη της οικογένειας είναι ενωμένα και αγαπημένα.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Παναγιώτης Σαρ. Μουργής ανέφερε ότι “είμαστε έμποροι από τα γεννοφάσκια μας” και θύμισε πως “ο παππούς Παναγιώτης που ήρθε από την Αμερική, έφτιαξε το 1929 το πρώτο παντοπωλείο στην Καλαμάτα”. Μίλησε για τα επόμενα δύσκολα χρόνια, για το πρώτο οργανωμένο σούπερ μάρκετ τη δεκαετία του ’70 και την Α.Ε. που έγινε το 1994. Είπε ότι στο μιλένιουμ ήρθε η 3η γενιά και πως τώρα πάμε για την 4η. Παρατήρησε ότι το νέο κατάστημα φτιάχθηκε με πολύ κόπο και αγάπη σε δύσκολες συνθήκες, με ανταγωνισμό κι ενημέρωσε πως όλα τα συνεργεία ήταν από την Καλαμάτα. Τέλος διαβεβαίωσε πως “θα συνεχίσουμε να επενδύουμε, γιατί τον αγαπάμε τον τόπο μας”.

Μετά το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων ο κόσμος κατέκλυσε το κατάστημα και θαύμασε την εργονομία των χώρων και την ποικιλία των ειδών που προσφέρει.


NEWSLETTER