Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 14:38

Πανευρωπαϊκή διάκριση για το "EGO all day exclusive bar" της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Πανευρωπαϊκή διάκριση για το "EGO all day exclusive bar" της Καλαμάτας

Τρία βραβεία κέρδισε το "EGO all day exclusive bar" συμμετέχοντας σε Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής.

Οι κατηγορίες που διακρίθηκε είναι οι εξής: 1) Big SEE Interior Design Award 2021 στην κατηγορία “Wood, Wooden products”, 2) Big SEE Interior Design Award 2021 στην κατηγορία “Tourism Design”, 3) Big SEE Interior Design Award 2021 στην κατηγορία “Hospitality interior design”.

H απονομή θα γίνει στις 14 και 15 Οκτωβρίου στην Λουμπλιάνα της Σλοβενίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το "EGO all day exclusive bar" έχει δηλώσει συμμετοχή σε άλλους δύο διαγωνισμούς. Πρόκειται για τα Ελληνικά βραβεία Interior Awards στην κατηγορία Ho.Re.Ca. (ανακοίνωση αποτελεσμάτων μέχρι 18/5/21) καθώς και για τον Παγκόσμιο διαγωνισμό Restaurant & Bar Design Awards στην κατηγορία Alfresco & Biophilic Design (ανακοίνωση αποτελεσμάτων μέχρι 12/7/21).

"Η συμμετοχή και μόνο σε τόσο υψηλό διαγωνιστικό επίπεδο μας κάνει υπερήφανους" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του "EGO all day exclusive bar", τονίζοντας πως συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς υψηλού επιπέδου η επιχείρηση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. "Η συμμετοχή από μόνη της για εμάς είναι επιτυχία πόσο μάλλον όταν αυτή συνοδεύεται και από διάκριση. Το EGO all day exclusive bar θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αναδεικνύοντας την Ελληνική φιλοξενία και την Μεσσηνιακή γαστρονομία. Η Καλαμάτα μπορεί να προσφέρει μοναδικές βιωματικές εμπειρίες στο κομμάτι της εστίασης και της φιλοξενίας. Η βιωματική εμπειρία διαφοροποιεί έντονα κάθε προϊόν ή υπηρεσία σε βάθος χρόνου και αποτελεί το πλέον αποτελεσματικό όχημα επικοινωνίας γιατί χτίζει επαναλαμβανόμενες πωλήσεις" επισημαίνεται.


NEWSLETTER