Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 09:26

Μηχανήματα συσκευασίας και ηλεκτρονικά ζυγιστικά μηχανήματα - Τομάσης Χαράλαμπος & Γεώργιος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ, με σημαντική τεχνογνωσία!

Γράφτηκε από την
Μηχανήματα συσκευασίας και ηλεκτρονικά ζυγιστικά μηχανήματα - Τομάσης Χαράλαμπος & Γεώργιος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ, με σημαντική τεχνογνωσία!

 

Η επιχείρηση ΤΟΜΑΣΗΣ Χαράλαμπος & Γιώργος στις ιδιόκτητες σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Βασίλειο Πάτρας, έχει επενδύσει σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, ώστε να υποστηρίζει αξιόπιστα και αποτελεσματικά τον εξοπλισμό σε μηχανήματα συσκευασίας και ζυγιστικά μηχανήματα για κάθε εφαρμογή.

Η επιτυχία  μας δεν έχει μυστικά. Οφείλεται:

 • στη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων της τεχνολογίας
 • στον ιδανικό συσχετισμό τιμών και ποιότητας
 • στο πνεύμα της προσφοράς χρησιμότητας και του αμοιβαίου συμφέροντος
 • στη δημιουργία και διατήρηση ειδικών συνεργατών
 • στη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, το φιλικό πνεύμα

Παρέχεται τεχνική υποστήριξη σε κάθε είδους πρόβλημα και βλάβη που παρουσιάζει οποιοδήποτε σύστημα ζύγισης, γεφυροπλάστιγγα και εξοπλισμός ζύγισης. Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται με γραπτή εγγύηση και άμεση τεχνική υποστήριξη. Στόχος μας είναι πάντα να ικανοποιούμε τους πελάτες μας προσφέροντας άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές

Η εταιρεία προσφέρει συστήματα ζύγισης για όλους τους τύπους οχημάτων από τα ελαφρύτερα φορτηγά μέχρι τα βαρύτερα πολυαξονικά οχήματα. Σε αυτό το πλαίσιο, παρέχουμε αποδεδειγμένη τεχνολογία ζύγισης:

 • ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ  ΖΥΓΙΣΗ
 • ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝ (WEIGHING SCALES FOR OLIVE MILLS)
 • ΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ, HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΖΥΓΟΙ (WEIGHING SCALES)
 • ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΣΑΚΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ  ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
 • ΖΥΓΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΗ ΣΙΛΟ
 • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
 • ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ (TRUCK SCALES)
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΤΗΣ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ
 • MHXANHMATA ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Προσφέρουμε ανθεκτικά και ακριβή προϊόντα και τις καλύτερες λύσεις στους τομείς της λιανικής, της χονδρικής και της παραγωγής.  Στον τομέα των αυτοματισμών κατασκευάζουμε διάφορους τύπους βιομηχανικών λύσεων που αφορούν τη ζύγιση.  Αυτές οι λύσεις υψηλής τεχνολογίας μπορούν να ενσωματωθούν και να προσαρμοστούν στις ανάγκες επιχειρήσεων του εμπορικού και βιομηχανικού κόσμου.

ΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ

Οι ηλεκτρονικοί επιδαπέδιοι ζυγοί βιομηχανικής χρήσης είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τη λειτουργία της επιχείρησης.  Χαρακτηριστικά των ζυγών είναι  η μεγάλη αντοχή και λειτουργία κάτω από αντίξοες συνθήκες.  Κατασκευάζουμε ζυγαριές πλατφόρμες  (platform weight scales)  με διαστάσεις 80x80cm, 1,25mx1,25m, 1,5mx1,5m έως 3mx2m, σε διάφορες δυναμικότητες από 0kg έως 4.000kg.

 

Το Ζυγιστικό σακιαστικό μηχάνημα, Μοντέλο ST-70, είναι πλήρως αυτόματο ηλεκτρονικό, ζυγιστικής ικανότητας 25-60 κιλών δημητριακών καρπών.  Είναι ένα από τα καλύτερα σακιαστικά κατασκευής Τομάση Χαράλαμπου & Γιώργου σε ανταγωνιστική τιμή και ποιότητα.

Η παραγωγική δυναμικότητα του συστήματος κυμαίνεται στους 240-280 σάκους την ώρα.  Αποτελείται από ηλεκτρονικό ζυγό με επιλογή του βάρους που θέλουμε να γεμίσει ο σάκος, κοχλία μεταφοράς του προϊόντος και ηλεκτρονικό πίνακα αυτοματισμού με 5 προγράμματα συνταγών.

Συνέπεια, εξυπηρέτηση, ικανοποίηση και εμπιστοσύνη είναι τα βασικά στοιχεία που αναζητά ο κάθε αγοραστής για το προϊόν που αγοράζει, στοιχεία που βρίσκει με απόλυτη σιγουριά και υπευθυνότητα, όταν απευθυνθεί  στην εταιρεία μας. 

 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

Η μεταφορική ταινία διαστάσεων 7,5m×0,52m, κατασκευής της εταιρείας Χαράλαμπος & Γιώργος  ΤΟΜΑΣΗΣ, βασίζεται σε κυλιόμενες ρόδες για την εύκολη μεταφορά της.  Το ύψος της μεταφορικής ταινίας προσαρμόζεται από 1,5m-3,2m, λόγω ειδικού τοποθετημένου γρύλου ανύψωσης.

Επίσης προσφέρονται ζυγιστικά παλετοφόρα, μηχανήματα συσκευασίας, αυτόματος παλετοποιητής

 

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑΣ

Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε με τον έλεγχο και τη διαχείριση της ζύγισης του οχήματος με μια ποικιλία πακέτων λογισμικού και συστημάτων που ελέγχονται από τον χειριστή ή από τον οδηγό.

Με αυτό το μοναδικό εύρος προϊόντων και υπηρεσιών μπορείτε να έχετε μια λύση που είναι ακριβώς κατάλληλη για την επιχείρησή σας, στη σωστή τιμή.

Το Λογισμικό Διαχείρισης Γεφυροπλάστιγγας μέσω Η/Υ συνδυάζει τη ζύγιση επί της γεφυροπλάστιγγας με την συλλογή και διαχείριση δεδομένων. Είναι σχεδιασμένο για ζυγίσεις σε γεφυροπλάστιγγες με μεγάλη κίνηση οχημάτων όπου είναι αναγκαία η άμεση λήψη και επεξεργασία των στοιχείων ζύγισης και των σχετικών δεδομένων.  Υποστηρίζει έως και δυο πλάστιγγες. Πραγματοποίηση των βασικών λειτουργιών ζύγισης (1η και 2η ζύγιση, ζύγιση με σταθερά απόβαρα, κτλ.) μέσω σύνδεσης με Η/Υ.  Το σύστημα εκδίδει ζυγολόγια, δελτία αποστολής, εκτυπώνει απολογιστικές καταστάσεις σχετικά με τη κίνηση των πελατών, προμηθευτών, φορτίων, αυτοκινήτων. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επικοινωνίας με όλα τα προγράμματα εμπορικής διαχείρισης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6973387306, 6949596065

Web Site: https://gtomasis.com/

https://gtomasis.com/home/

E-mail: info@gtomasis.com

Linked in: George & Charalampos Tomasis - Achaiki Plastigopoiia

YouTube: Charalampos Tomasis


NEWSLETTER