Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 14:54

KLOSTI: Καλωσόρισε την άνοιξη με το ωραιότερο Μαρτάκι!

Γράφτηκε από την

 

Η άνοιξη έφτασε και τα φωτεινά χρώματα της ανανέωσαν το KLOSTI – το ηλεκτρονικό κατάστημα με τα όμορφα χειροποίητα αντικείμενα και τα πρωτότυπα κοσμήματα.

 

Η άνοιξη ξεκινάει τον Μάρτη και η παράδοση θέλει τον μήνα αυτόν να φοράμε “μαρτάκια” βραχιολάκια για τις πρώτες ακτίνες του ήλιου! Το KLOSTI για την άνοιξη του 2022 προτείνει ιδιαίτερα χειροποίητα μαρτάκια από σμάλτο, ασήμι αλλά και κεντημένα στο χέρι! Υπέροχα ανοιξιάτικα λουλούδια αλλά και μια κατακκόκινη καρδιά κοσμούν τα μαρτάκια μας αναβαθμίζοντας έτσι το απλό βραχιολάκι σε ιδιαίτερο –αλλά προσιτό- κόσμημα!

 

Δες το ιδιαίτερο μαρτάκι με την καρδιά από σμάλτο εδώ!

 

 

Κλασική επιλογή, το χελιδόνι από σμάλτο, μας αρέσει πολύ!

 

Το KLOSTI αγαπάει πολύ και το κέντημα! Οι λεπτομέρειες της κάθε βελονιάς καθιστούν το κάθε μαρτάκι μια μοναδική δημιουργία! Ας δούμε κάποιες από τις φετινές προτάσεις του KLOSTI!

Tο μαρτάκι-ματάκι είναι μια ξεχωριστή δημιουργία που την βλέπεις εδώ!

Το μαρτάκι-πασχαλίτσα είναι μια αγαπημένη δημιουργία που την βλέπεις εδώ!

Για όσους αγαπούν τις λεπτεπίλεπτες δημιουργίες, τα ασημένια και επίχρυσα μαρτάκια είναι τα κομψότερα βραχιολάκια για την φετινή άνοιξη!

Το μαρτάκι με τον επίχρυσο ήλιο το βλέπεις εδω!

Δες όλη την συλλογή του KLOSTI εδώ!

 

Η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!