Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 19:58

Centro Bagno: Ιδανικές λύσεις για μπάνιο – δάπεδο - πισίνα

Γράφτηκε από την
Centro Bagno: Ιδανικές λύσεις για μπάνιο – δάπεδο - πισίνα

 

Θέλετε να δημιουργήσετε ή να ανακαινίσετε τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο; Με οδηγό την εμπειρία δεκαετιών, το κατάστημα Centro Bagno παρέχει λύσεις για όλες τις ανάγκες που έχει ένα σύγχρονο σπίτι κατά την κατασκευή και την ανακαίνισή του, μέσω της αναζήτησης των καλύτερων προϊόντων.

Με ειδίκευση σε μπάνιο, δάπεδο και πισίνα ο Βασίλης Φρούντζας έχει συνδέσει το όνομα του στη Μεσσηνία όσο λίγοι με τον τομέα των πλακιδίων. Εχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο από το 1989, το 2000 ίδρυσε το Centro Bagno, μέσα από μια αξιόλογη πορεία η οποία έχει αναγνωριστεί από το καταναλωτικό κοινό. Παράλληλα, έχει την αποκλειστική διάθεση της «Mayor Ceramica» για τους νομούς Μεσσηνίας, Λακωνίας και Αρκαδίας, για πισίνες και εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό σύστημα παραγωγής κατασκευάζονται κεραμικά υλικά που διακρίνονται από ποικίλες και καινοτόμες ιδιότητες. Ιδιαίτερες συλλογές από πλακάκια μηχανικής αντιολίσθησης, σε μοναδικά χρώματα και με εγγύηση μέγιστης αντοχής αποτελούν μονόδρομο για όσους οραματίζονται την ιδανική πισίνα.

ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με γνώμονα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και την υψηλή αισθητική, τα προϊόντα του Centro Bagno απευθύνονται σε όλους όσοι αναζητούν όμορφες και ξεχωριστές προτάσεις. Εχοντας μεταφερθεί σε νέο χώρο πλέον (Φαρών 173 & Σοφοκλέους), θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε πλακάκια μπάνιου-κουζίνας, δάπεδα, επενδύσεις πισίνας και συλλογές από επώνυμα είδη υγιεινής για όλα τα γούστα, ενώ οι ευφάνταστες και αδιάβροχες ταπετσαρίες της επιχείρησης τόσο για μπάνιο όσο και για δωμάτια ή σαλόνια “απογειώνουν” τους χώρους, με το εξειδικευμένο σχεδιαστικό τμήμα να παρουσιάζει τη δουλειά στον εκάστοτε πελάτη πριν δημιουργηθεί στην πράξη. Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και το εργοστάσιο με τις πισίνες, προκύπτοντας η πρόταση με τα τεμάχια και ότι άλλο έχει επιλεχτεί. Εμπλουτίζοντας συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, η επιχείρηση καλύπτει ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες και εξεζητημένες απαιτήσεις, όντας ένα branding - συνώνυμο της αξιοπιστίας και της φερεγγυότητας.

Φαρών 173 & Σοφοκλέους

Καλαμάτα

τηλ. 27210-84515


NEWSLETTER