Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 08:45

Νταλίκες με Volkswagen στην Costa Navarino για την παρουσίαση των νέων μοντέλων

Γράφτηκε από τον
Νταλίκες με Volkswagen στην Costa Navarino για την παρουσίαση των νέων μοντέλων

Πυρετώδεις είναι το τελευταίο διάστημα οι προετοιμασίες στην Costa Navarino ενόψει του μεγάλου ενδοεταιρικού προγράμματος παρουσίασης του νέου Passat και του ηλεκτρικού Golf (TDE) της Volkswagen.

Ηδη τις τελευταίες μέρες φθάνουν στο μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Πυλίας δεκάδες νταλίκες με εκατοντάδες αυτοκίνητα, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παρουσίαση. Από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου θα φθάσουν στη Μεσσηνία περίπου 30.000 στελέχη της Volkswagen, αλλά και αντιπρόσωποι από όλη την Ευρώπη, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα νέα αυτά μοντέλα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Υπολογίζεται ότι κατά το διάστημα αυτό θα φθάνουν κατά μέσο όρο 300 άτομα την ημέρα και θα δοκιμάζουν τα νέα μοντέλα εντός και εκτός της Costa Navarino. Εκτός του συγκροτήματος θα ακολουθούν προκαθορισμένες διαδρομές προς Γαργαλιάνους, Χώρα και Μάραθο και την επόμενη ημέρα θα αναχωρούν, ώστε τη θέση τους να πάρει η επόμενη ομάδα. 

Η πλειοψηφία των επισκεπτών θα φθάσουν με ειδικά ναυλωμένες πτήσεις στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας, όπου και εκεί θα υπάρξει ανάλογος σχεδιασμός για τη διαχείριση και την εξυπηρέτηση των χιλιάδων επιβατών.

Δ.Πλ.

(Φωτογραφία: 4 Τροχοί)


NEWSLETTER