Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 13:21

Στη Μεσσηνία οι πρώτοι επισκέπτες για την παρουσίαση της Volkswagen στην Costa Navarino (βίντεο και φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την

Στη Μεσσηνία έφθασαν σήμερα οι πρώτοι από τους συνολικά 20.000 επισκέπτες για την μεγάλη παρουσίαση του νέο μοντέλου Passat της Volkswagen, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου στην Costa Navarino.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



Στο αεροδρόμιο "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" έφθασαν νωρίτερα τα πρώτα αεροπλάνα προερχόμενα από Φρανκφούρτη και Κολωνία της Γερμανίας. Σύμφωνα με τη διοίκηση του αεροδρόμίου από σήμερα και μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου θα φθάνουν στην Καλαμάτα 4 αεροπλάνα με 150 - 180 επιβάτες το καθένα από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Από εκεί με πούλμαν θα μεταφέρονται στην Cοsta Navarino, όπου θα λαμβάνουν μέρος στην παρουσίαση και στα δοκιμαστικά των νέων μοντέλων και την επόμενη ημέρα θα αναχωρούν, δίνοντας τη θέση τους στους επόμενους επισκέπτες. 

Τους πρώτους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Δήμος Καλαμάτας με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Βεργόπουλο, ενώ στις εκδηλώσεις υποδοχής συμμετείχε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας. Μοιράστηκαν παραδοσιακά προϊόντα (λαλάγια κ.α.), καθώς και ενημερωτικό υλικό για την περιοχή της Καλαμάτας (χάρτες κτλ.)