Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 21:52

Αργυρό βραβείο για συνεργασία με την Costa Navarino

Γράφτηκε από την
Αργυρό βραβείο για συνεργασία με την Costa Navarino

Αργυρό βραβείο για τη συνεργασία του με την Costa Navarino έλαβε κατά την πρόσφατη τελετή των Βραβείων Τουρισμού 2015, το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece.

Το βραβείο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αφορά την κατηγορία Branding, Public Relations & People Strategy και πιο συγκεκριμένα την υποκατηγορία Σύνδεση Εκπαίδευσης και Αγοράς Εργασίας για το MSc in Tourism Management και τη στρατηγική συνεργασία του προγράμματος με την Costa Navarino.

Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας στην ίδια ανακοίνωση: «Δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη τιμητική διάκριση και αναγνώριση για το ΜSc in Tourism Management, δεδομένου ότι φέτος είναι μόλις η πρώτη του χρονιά λειτουργίας. Η μεγάλη του επιτυχία, τόσο σε επίπεδο εγγραφών, όσο και σε επίπεδο επιβράβευσης της ποιότητας και της ιδιαιτερότητάς του, οφείλεται στον λεπτομερή σχεδιασμό του και στην στρατηγική του συνεργασία με ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα τουριστικά resorts της χώρας μας, την Costa Navarino».

Οι φοιτητές του προγράμματος, καταλήγει η ανακοίνωση, «έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια των σπουδών τους να επισκεφτούν την Costa Navarino, να γνωρίσουν τις ευκαιρίες και προκλήσεις της διοίκησης ενός μεγάλου τουριστικού οργανισμού και να μάθουν για τις προοπτικές εξέλιξης στον κλάδο. Μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια λαμβάνουν χώρα στην Costa Navarino, κατά τα οποία οι φοιτητές εκπαιδεύονται από ανώτερα διοικητικά στελέχη του οργανισμού  στις αρχές του Hospitality Management, Accounting, Destination Management, Operations Management, Purchasing and Supply Management, People Management. Επίσης, οι φοιτητές του προγράμματος πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη κατά την φετινή χρονιά σε άλλα δύο ξενοδοχεία της Starwood, τα "Grande Bretagne" και "King George". Οι φοιτητές του προγράμματος MSc in Tourism Management έχουν τη δυνατότητα να εκπονήσουν πρακτική άσκηση δίμηνης ή τρίμηνης διάρκειας στην Costa Navarino ή σε άλλα ξενοδοχεία της αλυσίδας Starwood παγκοσμίως και να αποκτήσουν ουσιαστικές πρακτικές γνώσεις και εμπειρία σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα θέρετρα του κόσμου».


NEWSLETTER