Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 17:29

Ημερα γνωριμίας με το γκολφ το Σάββατο στην Costa Navarino

Γράφτηκε από την

"Ημέρα γκολφ" διοργανώνεται αύριο Σάββατο 6 Ιουνίου στη Navarino Golf Academy που λειτουργεί στην Costa Navarino. Η Costa Navarino υποδέχεται και φέτος τους φίλους του γκολφ κάθε ηλικίας, στην «Ημέρα μαθημάτων για όλους» αυτό το Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι. 

Με στόχο να γνωρίσει κάθε κάτοικος της Μεσσηνίας αυτό το δημοφιλές και αγαπημένο άθλημα και να δοκιμάσει τις ικανότητες του - είτε παίζει για πρώτη φορά είτε είναι εξοικειωμένος -  η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλους. Αυτό το Σάββατο, μικροί και μεγάλοι μπορούν να περάσουν ένα πρωινό στο γήπεδο "The Dunes Course" της Costa Navarino. Δίπλα στους επαγγελματίες και εκπαιδευτές της Navarino Golf Academy θα μάθουν τα μυστικά του παιχνιδιού, απολαμβάνοντάς το στο ειδυλλιακό καταπράσινο τοπίο. 

Στόχος της Ακαδημίας είναι να μυήσει ανθρώπους κάθε ηλικίας σε αυτό το άθλημα και να αναδείξει μελλοντικά, νέους πρωταθλητές του γκολφ από τη Μεσσηνία.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και γίνεται μόνο μέσω προεγγραφής στο τηλέφωνο: 27230 90200 και στο email: golf@costanavarino.com.